REKLAMI GEÇ

Sümer Mahallesi’nde otomobil trene çarptı

Sümer Mahallesi’nde otomobil trene çarptı

Merkezefendi’nin Sümer Mahallesi’nde bulunan hemzemin geçitte otomobil ile tren çarpıştı. 1 kişinin yaralandığı kazada bu kez hızını alamayan otomobil trene çarptı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2017 Çarşamba, 21:26

Merkezefendi’nin Sümer Mahallesi’nde yürekleri ağza getiren bir kaza meydana geldi. Bakırlı istikametinden 3. Sanayi Sitesi yönüne seyreden  45 KA 3270 plakalı otomobil sürücüsü 34 yaşındaki Hüseyin Uruk, trenin geldiğini ve geçidin kapandığını çok geç fark etti.

Son bir hamle ile frene bastı, ancak her şey için çok geç kalınmıştı. Duramayan otomobil Söke-Denizli seferini yapan trene çarptı.

Çarpmanın etkisiyle savrulan otomobilde bulunan bir kişi yaralandı. Gürültüyü duyarak olay yerine giden çevredeki vatandaşlar yaralının yardımına koştu.
İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan yaralı ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaza sonrası yol bir süre trafiğe kapandı, otomobilin kaldırılmasının ardından yeniden normal seyrine döndü.

Yorumlar

denizli trafiği   -  Bağlantı 19 Ocak 2017, 07:18

S.a.ben türkiyenin hemen hemen yarısından fazlasını gittim.denizli kadar şaçma bir trafik ve levha yol şekli görmedim.Trafik yolunda tren yolunun ne işi var O yollada tren yüzünden her gün trafik maf oluyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı