REKLAMI GEÇ

Kazada yaralanan polis memuru şehit oldu

Kazada yaralanan polis memuru şehit oldu

Çevik Kuvvet polislerini taşıyan minibüs ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü aracının çarpıştığı kazada yaralanan polis memuru Ramazan Akçadağ, tedavi gördüğü hastanede şehit oldu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Nisan 2017 Çarşamba, 09:25

31 Mart günü Şirinköy Yolu üzerinde Çevik kuvvet polislerinin içinde olduğu araç ile Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü’ne ait araç çarpışmış, kazada 8’i polis 10 kişi yaralanmıştı.

Kazada yaralanan polislerin 7’si kısa süren tedavilerinin ardından taburcu edilirken, durumu ağır olan polis memuru Ramazan Akçadağ, hastanede tedavi altına alınmıştı.

ACI HABER GELDİ
Durumu ağır olan polis memuru Ramazan Akçadağ, Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’nde yapılan tüm müdahaleye rağmen kurtarılamadı ve sabah saat 07.30’da şehit oldu. Şehit Polis Memuru için Emniyet Müdürlüğü’nde bugün saat:11.00’ de tören düzenlenecek.

GÖREVE BAŞLADIKTAN 9 GÜN SONRA KAZA YAPTI
Şehit polis memuru Ramazan Akçadağ, 1992 yılında Kırıkkale’nin Delice ilçesinde doğdu. İlk, orta, lise ve üniversite öğrenimini Kırıkkale’de tamamladıktan sonra 19 Mart 2017’de Yozgat Polis Meslek Eğitim Merkezi’nden mezun olarak 22 Mart 2017 tarihinde ilk görev yeri olan Denizli Emniyet Müdürlüğü Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü’nde göreve başladı.

Şehit polis memuru göreve başladıktan 9 gün sonra kaza yaptı ve polislikteki 21 gün sonra şehit oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı