REKLAMI GEÇ

Denizli Kocabaş’ta feci kaza 3 ölü 2 yaralı

Denizli Kocabaş’ta feci kaza 3 ölü 2 yaralı

Denizli Ankara karayolu Kocabaş mevkiinde yol kenarına park etmiş minibüsün önünde oturup arkadaşlarını bekleyen mermer işçileri yoldan çıkan bir aracın minibüse çarpması sonucu feci şekilde can verdi.

/ DENİZLİHABER / 16 Ocak 2013 Çarşamba, 16:57

Denizli- Ankara Karayolu Kocabaş Beldesi sınırları içindeki mermer ocaklarının bulunduğu kavşakta 09 KT 2002 plakalı minibüslerini yolun tamamen dışına çekip araçlarından indiler ve arkadaşlarını beklemeye başladılar.

Onlar, Nazilli’den Denizli’ye mermer ocaklarında çalışmaya gelen işçilerdi. İzne gönderilmişlerdi ve bugün dönüyorlardı. Ocaklara giden yolun kenarında beklemelerinin nedeni, hemen arkalarından gelen arkadaşlarıyla aynı anda ocağa girmek istemeleriydi.

Arkadaşlarını beklerken, ölüm daha önce geldi. Feridun Köse’nin kullandığı 20 H 1252 kontrolden çıktı ve hızla yol kenarında bekleyen minibüse arkadan çarptı. Çarpışma o kadar hızlıydı ki minibüs önündeki işçileri sağa sola savurup defalarca takla attı ve yirmi metre ileride durabildi.

Minibüse arkadan çarpan Köse yönetimindeki araç da çarpışmanın olduğu yerin yaklaşık 100 metre ilerisine savruldu. Köse’nin akıl almaz bir şekilde çarptığı minibüsün önünde bulunan işçilerden Kenan Karaman(32), Mustafa Beyaz(31) ve Mehmet Kara(27) feci şekilde can verirken, cansız bedenleri sağa sola savruldu.

Akıl almaz kazaya neden olan aracın şoförü Feridun Köse(53) ve yanında oturan eşi Meliha Köse’nin(53) durumu ağır.

Kazadan birkaç dakika sonra olay yerine gelen işçilerin arkadaşları sinir krizi geçirdi. Kaza bölgesine sevkedilen 112 ekipleri otomobil içindeki Köse çiftini PAÜ Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırırken, yaşamını yitiren işçilerin üzerleri jandarma tarafından örtüldü.

Yorumlar

b.yrttrk   -  Bağlantı 17 Ocak 2013, 19:50

Allahım sabır versin ailelerine. bir saat öncesi oradan geçerken dikkati çekmişti, gülerek sohbet ediyorlardı. dünüşte hepsinin yerde cansız yattıkları görmek çok kötü… allah rahmet eylesin.

csher   -  Bağlantı 17 Ocak 2013, 08:37

allah sabır versin.

ümit arslan   -  Bağlantı 16 Ocak 2013, 20:30

ALLAH hepsine rahmet etsin.mehmet k.ilk ok.sınıf arkadaşımdır.1990 lı yıllarda ben cidede o şenpazarda liseyi okuyordu.bir kış gecesi şenpazara geç vakitte geldim.köyümüze araba yoktu gidecek kalacak kim var derken aklıma arkadaşım mehmet geldi.birlokantanın üs katında oturuyordu.kapısını çaldım. açtı bana mütevazi evini açtı odasını ve o kış gecesinde battaniyesini benimle paylaştı.sabah kalktığımızda heryer beyaza kesmişdi.kar yağmıştı.hatırladım o günüde şimdi gözlerim doldu.allah mekanını cennet etsin mevla sana ve arkadaşlarına rahmetiyle muamele etsin.ne diyeyim duadan başka.sözün bittiği yer burası……..

Adem şen   -  Bağlantı 16 Ocak 2013, 17:48

Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı