REKLAMI GEÇ

Denizli komandoları sınırda İdlib’e girmeye hazırlanıyor

Denizli komandoları sınırda İdlib’e girmeye hazırlanıyor

Suriye’de çatışmasızlık bölgesinin oluşturulması için başlatılan İdlib operasyonu devam ediyor. Hatay’ın Reyhanlı İlçesi’nde konuşlanan ve İdlib’e girmek için hazır bekleyen askerlerin arasında Denizli’den giden komandolar da var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ekim 2017 Pazar, 15:28

Suriye’de çatışmasızlık bölgesinin oluşturulması için başlatılan İdlib operasyonu devam ediyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın “İdlib’te ciddi bir harekat var ve bu devam edecek. İdlib operasyonunun ardından yeni inisiyatifler almaya devam edeceğiz” sözlerinin ardından, sınır ötesi operasyon hazırlığı kapsamında Reyhanlı ilçesine sıfır noktadaki Suriye sınırına sevkiyat gerçekleştirildi.

Sınıra yakın noktalarda mevzilenmiş tank, obüs ve diğer askeri aracın namlularının Suriye’ye çevirdi. Türk Silahlı Kuvvetleri de Hatay sınırında askeri yığınağı tamamladı.

DENİZLİ’DEN DE KOMANDOLAR GİTTİ
Türkiye’nin seçkin askerleri arasında yer alan Denizli 11. Komando Tugayı da harekata katılıyor. Reyhanlı’daki sınır noktasında konuşlanan askerler arasında Denizli’den gönderilen 180 seçkin komanda da yer alıyor.

Özgür Suriye Ordusu’na uzaktan destek veren ve zaman zaman top atışları yapan Türk Silahlı Kuvvetleri, İdlib’e girmek için gelecek emri bekliyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı