REKLAMI GEÇ

Macaristan vatandaşı TIR’da ölü bulundu

Macaristan vatandaşı TIR’da ölü bulundu

Sümer Mahallesi’nde boş bir arazide park halindeki TIR’ın sürücüsü Macaristan vatandaşı Jozsef Sipos’un cesedi bulundu. TIR sürücüsünün cesedi otopsi için hastaneye kaldırıldı, şüpheli ölümle ilgili soruşturma başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Mart 2017 Pazartesi, 18:00

Olay, Merkezefendi’nin Sümer Mahallesi’nde meydana geldi. Cuma günü gece geç saatlerde Denizli’ye gelen LKU-356 Macaristan plakalı TIR sürücüsü Jozsef Sipos, yükünü teslim edemediği için 3. Sanayi Sitesi 2467 sokak üzerinde bulunan boş bir araziye aracını park etti.

Yorgunluk atmak için TIR’da bulunan yatağına yatan Jozsef Sipos’dan aradan geçen iki günde haber alamayan firma yetkilileri, her yolu denedi.

60 yaşındaki TIR sürücüsü Jozsef Sipos’ün malı teslim edeceği Türk firmasıyla da bağlantıya geçen firma yetkilileri, yardım istedi.

Denizli’deki firmanın girişimlerinin ardından olay ortaya çıktı. Boş arazide bulunan TIR’ın içindeki sürücüyü uyandıramayan firma çalışanları durumu polis, 112 Acil ve itfaiye ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis, çilingir yardımıyla TIR’ın kapısını açtı ve 60 yaşındaki TIR sürücüsü Jozsef Sipos’un cansız bedeni ile karşılaştı.

Jozsef Sipos’un cesedi ekipler tarafıdan TIR’dan çıkarıldı ve ölüm nedeninin belirlenmesi için hastaneye kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı