REKLAMI GEÇ

Babası tarafından döverek öldürülen bebeğin annesi konuştu

Babası tarafından döverek öldürülen bebeğin annesi konuştu

Geçtiğimiz 28 Nisan’da fenalaştığı için kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 10 aylık Muhammet Emre Çelik’in otopsi raporu bir vahşeti ortaya çıkarmış, minik bebeğin babası Halil Çelik tarafından dövülerek öldürüldüğü anlaşılmış, vicdansız baba tutuklanmıştı. 24 yaşındaki Anne C.Ç. sessizliğini bozdu ve konuştu. Acılı anne, eşinin daha önce de oğlunu dövdüğünü, şikayetçi olduğunu söyledi. Anne, korktuğu için ilk ifadesinde bazı şeyleri anlatamadığını ifade etti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Nisan 2017 Perşembe, 09:27

Oğlunun darp sonucu öldüğünü polislerden öğrendiğini söyleyen C.Ç. eşinin oğlunu dövdüğü için daha önce şikayetçi olduğunu belirtti.

Anne C.Ç. “Oğlumun darp sonucu öldüğünü önce bilmiyordum. Olay tarihinde bana normal ölüm şeklinde söylediler. Eşimden de şüphelenmedim. Daha önce de darp ettiği için şikayet etmiştim. Oğlum ölmeden önce birkaç defa dövdü. Korktuğum ve cesaret edemediğim için bunları anlatamadım. Olay günü de ben temizliğe gitmiştim, beni aradı, çocuğun fenalaştığını söyledi. Ben eve geldim, önce sağlık ocağına götürdük, ambulansla hastaneye götürüldü. Burada hayatını kaybetti. Vücudunda morluklar görmedim, darp ettiğinden de haberim yoktu, bana da bir şey anlatmadı. Boşanma davamız sürüyor. Daha önceki ifademde korktuğum için bazı şeyleri anlatmadım, ama ifademi değiştirip, anlatacağım” dedi.

OLAY NASIL GELİŞTİ?
Dokuzkavaklar Mahallesi’nde yaşayan ve işsiz olduğu öğrenilen Halil Çelik, geçen 28 Eylül’de, 10 aylık oğlu Muhammet Emre Çelik’i rahatsızlandığı gerekçesiyle Denizli Devlet Hastanesi Acil Servisi’ne götürdü. Doktorların müdahalesine rağmen kalbi duran Muhammet Emre, aynı gün yaşamını yitirdi.

Bebeğin vücudunda morluklar olması nedeniyle durum hastane yetkilileri tarafından savcılığa bildirildi. Denizli Cumhuriyet Savcılığı, minik Muhammet Emre’nin ölümüyle ilgili soruşturma başlattı. Pamukkale Üniversitesi’nde yapılan ön otopsinin ardından, kesin ölüm nedeninin tespiti için bebekten alınan doku parçaları, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na gönderildi. İstanbul Adli Tıp Kurumu’nda yapılan incelemenin ardından hazırlanan raporda, Muhammet Emre bebeğin darp sonucu yaşamını yitirdiği bildirildi.
Rapor üzerine Denizli Cumhuriyet Savcılığı’nın talimatıyla baba Halil Çelik, polis tarafından gözaltına alındı. Çelik ifadesinde kendisine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi. İki çocuğunu biri olan Muhammet Emre’yi rahatsızlandığı için hastaneye götürdüğünü ileri süren Çelik, polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edildi. Savcılık ve nöbetçi sulh ceza hakimliğindeki ifadelerinde de suçlamaları kabul etmeyen Halil Çelik tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı