REKLAMI GEÇ

Ömer Şeşen’i bulana oğlu para ödülü verecek

Ömer Şeşen’i bulana oğlu para ödülü verecek

Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde yaşayan ve 25 Ocak’ta Acıpayam’da kaybolan 75 yaşındaki Ömer Şeşen sır oldu. Aradan geçen 2 ay boyunca tek bir iz bulamadıkları babasının bulunmasını sağlayana 10 bin TL ödül vereceğini açıklayan İsmail Şeşen, “Umudumuzu kaybediyoruz. Babamın öldürülmüş olmasından korkuyoruz” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Mart 2017 Salı, 17:07

Tavas’ın Nikfer Mahallesi’nde yaşayan 75 yaşındaki Öner Şeşen, 25 Ocak günü evinden ayrılmış, bir daha kendisinden haber alınamamıştı. Aile önce kendi imkanlarıyla bulmaya çalışmış, ardından da arama çalışmalarına jandarma, AFAD ve AKUT da katılmış, yine de sonuç alınamamıştı.

“BABAMI BULANA ÖDÜL VERECEĞİM”
Babasından 25 Ocak’tan bu yana haber alamadıklarını belirten oğlu İsmail Şeşen, umutlarını kaybetmek üzere olduklarını söyledi. Babasının en son Acıpayam’ın Olukbaşı Mahallesi’nde görüldüğünü belirten Şeşen, “Çevrede ne gören var, ne yerini bilen. Sır olup uçmadı ya. Mutlaka birisi babamı görmüş olmalı. Ama bölgede kimse yardımcı olmuyor” dedi.

Babasını bulana ya da bulunmasına yardım edene 10 bin TL para ödülü vereceğini belirten İsmail Şeşen, “Babamın bu kadar uzun süre ortadan kaybolması mümkün değil. Kendisi gitti desek, 2 aydır emekli maaşını da çekmiyor. Ne yiyip, ne içiyor. Babamın başına kötü bir şey gelmiş olmasından korkuyorum” dedi.

İsmail Şeşen, özellikle son görüldüğü yer olan Acıpayam halkından yardım istedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı