REKLAMI GEÇ

Trafik kazası can aldı

Trafik kazası can aldı

Denizli Pamukkale Yolu Korucuk mevkiinde, bir sigara dağıtım firmasına ait minibüs ile bir otomobil çarpıştı. Kazada otomobil içindeki Erdem Olgun yaşamını yitirirken, 3 kişi yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 14 Ocak 2013 Pazartesi, 13:22

Kaza, Korucuk Mahallesi Pamukkale yolunda bugün saat 08.30 sıralarında meydana geldi. Bir sigara dağıtım firmasında çalışan P. E. yönetimindeki 09 NC 552 plakalı minibüs Denizli istikametinden gelen Sinan Altıntop’un kullandığı 20 NH 591 plakalı otomobille çarpıştı.

İddiaya göre kaza, minibüsün hatalı U dönüşü yüzünden meydana geldi. O hata nedeniyle çarpışan minibüs ve otomobil, ölümü de beraberinde getirdi.

Kazada, otomobilde bulunan Erdem Olgun araç içinde sıkışırken, aynı araçtaki İbrahim Parıldayan ile sürücü Sinan Altıntop ve minibüs şoförü P. E. yaralandı. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslarla Denizli Devlet ve Pamukkale Üniversitesi hastanelerine kaldırıldı.

Otomobilde sıkışan ve ağır yaralanan Erdem Olgun, itfaiye ekipleri tarafından yaklaşık 20 dakika süren çalışma sonucu kurtarıldı. Ambulansa bindirilirken hayatını kaybeden Erdem Olgun’un arkadaşları, sinir krizi geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı