REKLAMI GEÇ

PAÜ yakınlarında yarım saat arayla iki kız kaçırma girişimi yaşandı

PAÜ yakınlarında yarım saat arayla iki kız kaçırma girişimi yaşandı

Pamukkale Üniversitesi yakınlarında yarım saat arayla iki kız kaçırma girişimi yaşandı. Gri bir araçla yaklaşan iki saldırgan sert kayaya çarptı. Hedeflerindeki ilk kız karateci çıkınca kaçmak zorunda kaldılar, ikinci öğrenci ise çığlık atıp yardım isteyince kurtuldu. Denizli, sabah erken saatlerde yaşanan bu iki olay ile sarsıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Mayıs 2017 Pazar, 13:06

Çamlaraltı Mahallesi’nde Pamukkale Üniversitesi yakınlarında kısa aralıklarla iki kız kaçırma girişimi yaşandı.

KIZ KARATECİ ÇIKTI, SALDIRGANLAR KAÇTI
Kız kaçırma girişiminin ilki sabah saat 05.00 sıralarında Pamukkale Üniversitesi’ne yakın bir bölgede meydana geldi. Genç bir kıza yardım isteme bahanesiyle yaklaşan iki kişi kaçırma girişiminde bulundu. Karateci olan genç kız iki kişiyi kısa süre içinde saf dışı bıraktı ve saldırganlar hızla olay yerinden kaçtı.

YARIM SAAT SONRA İKİNCİ SALDIRI
Çamlaraltı Mahallesi’nde meydana gelen ikinci kız kaçırma girişimi ise saat 05.30 sıralarında yaşandı. Final haftası nedeniyle tüm gece arkadaşının evinde ders çalışan L.S.Ş. yurda gitmek için evden ayrıldıktan bir süre sonra saldırıya uğradı.

Aynı saldırganlar bu kez L.S.Ş.nin yanına yaklaştı. Yardım isteme bahanesiyle genç kızla konuşmaya başlayan iki saldırgan, bir anda sürükleyerek otomobile bindirmeye çalıştı.

Çığlık atan ve yardım isteyen genç kızın ağzını da kapatmaya çalışan iki saldırgan, sese koşan vatandaşları görünce kızı bırakarak, gri renkli araçla kaçtı.

İKİ KIZ DA POLİSE KOŞTU
Birbiri ardına yaşanan iki kız kaçırma vakasının ardından genç kızlar polise giderek yaşadıklarını anlattı, şikayetçi oldu. L.S.Ş.nin babası da İzmir’den gelerek, olayla ilgili şikayette bulundu. Polisten özellikle PAÜ çevresinde daha duyarlı davranılmasını isteyen baba, savcılığa da gideceğini ve bu olayın takipçisi olacağını söyledi.

Genç kızların şikayetlerinin ardından soruşturma yürüten polis, çevrede bulunan güvenlik kamerası kayıtlarını incelemeye aldı, PAÜ çevresinde korku yaratan saldırganların yakalanması için operasyonları başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı