REKLAMI GEÇ

Denizli platformundan Emniyet’e taziye ziyareti

Denizli platformundan Emniyet’e taziye ziyareti

İstanbul’da Cumartesi günü Beşiktaş-Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena yakınlarında meydana gelen 2 ayrı bombalı saldırı sonucu 33 polis 44 kişi şehit oldu, 155 kişi de yaralandı. Denizli Platformu, Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu, acıları paylaştı.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 12 Aralık 2016 Pazartesi, 12:06

Türkiye, Cumartesi günü İstanbul’da meydana gelen terör saldırısı ile bir kez daha yasa boğuldu. Terör saldırısı Beşiktaş – Bursaspor maçının ardından Vodafone Arena yakınlarında meydana geldi, çevik kuvvet polislerini hedef alan iki ayrı bombalı saldırı sonucu 44 kişi şehit oldu, 155 kişi de yaralandı.

Denizli Platformu üyeleri, terör saldırısında şehit olan polisler için Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Denizli Platformu adına dönem sözcüsü DENİB Başkanı Süleyman Kocasert açıklama yaptı. Kocasert, “Türkiye, yüzlerce yıldır bulunduğu coğrafyada içeriden ve dışarıdan desteklenen birçok tertibi yaşamış ve hepsini de alt ederek bugünlere güçlü bir şekilde gelmiştir. Bundan sonra da bu toprakların yegane siz sahibi olacaktır. Bundan hiç kimsenin en küçük şüphesi olmasın. Hain ve alçak odakların bilmesi ve unutmaması gereken gerçek şudur ki bu tür saldırılar Türkiye’nin birliktelik ruhunu daha da kuvvetlendirmektedir” dedi.

İstanbul’da gerçekleşen hain ve aşağılık saldırıyı planlayan ve uygulayanların hiçbir zaman hedeflerine ulaşamayacaklarını söyleyen Kocasert, “Denizli Platformu olarak, Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’e, iş dünyasının temsilcileri olarak Emniyet Teşkilatımıza olan minnetimizi sunmak ve acıyı paylaşmak üzere bu ziyaretimizi gerçekleştirdik” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı