REKLAMI GEÇ

Denizli polisi hırsızlara göz açtırmıyor

Denizli polisi hırsızlara göz açtırmıyor

Denizli Emniyet Müdürlüğü Hırsızlık Büro Amirliği kentteki üç ayrı hırsızlık olayının faillerini yakaladı. Olaylardan birinde sanık suçüstü yapılırken birinde ise hırsızların 50 bin liralık takı çaldığı öğrenildi. Yakalanan sanıklardan birinin ise 50 yıl kesinleşmiş hükmü bulunduğu ortaya çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Nisan 2018 Perşembe, 17:14

Denizli’de toplumun huzur ve güvenliğini tehdit eden hırsızlar Hırsızlık Büro Amirliği dedektiflerinin ısrarlı takip ve yoğun mesaisi sonrası gözaltına alındı, hırsızlık olayları aydınlatıldı.

50 YIL KESİNLEŞMİŞ HÜKMÜ VAR
İlk olarak Yunus Emre Mahallesi’nde yaşanan bir hırsızlık olayı aydınlatıldı. Bir vatandaşın evine girerek dizüstü bilgisayarını, üç kol saatini ve tablet bilgisayarını çaldığı tespit edilen İ.K.Ç. adlı hırsız izin süren polis sonunda gözaltına almayı başardı. Şüphelinin 50 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ortaya çıkarken 20 ayrı olayın da şüphelisi olduğu tespit edildi.

50 BİN LİRALIK TAKI ÇALDI
İkinci olarak ise Mehmetçik Mahallesi’nde yaşanan bir hırsızlık olayı çözüldü. Üç kişinin bir eve girerek 50 bin liralık takı çaldığı güvenlik kameraları aracılığı ile tespit edildi. Gözaltına alınan şüpheli M.K’nin evinde yapılan aramada çalınan takılardan kol saati bulunurken olaya karıştıkları tespit edilen iki kişinin aranmasına başlandı.

SUÇÜSTÜ YAPTILAR
Son olarak kentin çeşitli noktalarında iki otomobilden hırsızlık yapan bir motosiklet ile elektrikli bisiklet çalan B.T. isimli şüpheliye suçüstü yapıldı. Vatandaşlara çalınan eşyaları geri verilirken şüpheli çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı