REKLAMI GEÇ

Denizli polisi silahlı çeteyi çökertti, 7 ilde 13 şüpheliyi gözaltına aldı

Denizli polisi silahlı çeteyi çökertti, 7 ilde 13 şüpheliyi gözaltına aldı

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri başarılı bir operasyona imza attı. 6 aydan beri gece gündüz titiz bir çalışma yürüten polis İstanbul, Sakarya, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Manisa’dan gelip, Denizli’de terör estiren zanlılara yönelik eş zamanlı operasyon düzenledi. 7 ilde gerçekleştirilen eş zamanlı baskınlarla 13 zanlı gözaltına alındı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2017 Perşembe, 11:58

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, İstanbul, Sakarya, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Manisa’dan Denizli’ye gelen bazı kişilerin silahlı suç örgütü oluşturma hazırlığı içinde olduğunu belirledi.

Bu istihbaratın ardından titiz bir çalışma yürüten Denizli polisi, 6 ay süren ve 24 saat esasına göre gerçekleştirilen çalışmalarla suç örgütünün şifrelerini çözdü.

Denizli’de haksız kazanç elde etmek isteyen ve haklarında daha önce silahlı suç örgütü kurmak, ateşli silahla kasten yaralama, nitelikli yağma ve sahtecilik suçlarından kayıtları bulunan zanlıları takibe alan polis, bu kişilerin tanınmamak için sahte plakalı otomobil ve motositletler ile geldiklerini belirledi.

7 İLDE EŞ ZAMANLI BASKIN
Zanlıların suçlarının kesinleştirilmesinin ardından operasyon için düğmeye basan Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Denizli, İstanbul, Sakarya, Ankara, İzmir, Kocaeli ve Manisa’da tespit edilen adreslere eş zamanlı baskınlar gerçekleştirdi.
7 ilde düzenlenen operasyonlarda silahlı suç örgütü üyesi oldukları öne sürülen 13 zanlı gözaltına alındı. Bu kişilerin üst, ikamet ve araçlarında yapılan aramalarda ise 6 ruhsatsız tabanca, 4 ruhsatsız av tüfeği, 62 fişek ve 2 bıçak ele geçirildi.

ZANLILARDAN 7’Sİ TUTUKLADI
Diğer illerden Denizli’ye getirilen zanlılar, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edildi. Mahkemeye çıkarılan zanlılardan 7’si tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı