REKLAMI GEÇ

Polisin motivasyonunu arttırmak için Polisevi’nde misafir etti

Polisin motivasyonunu arttırmak için Polisevi’nde misafir etti

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, 21 Mart’ta Esentepe mahallesindeki Nevruz kutlamaları sırasında, personeli ile sohbet ederken, bir polis memurunun 5 çocuğu olduğunu öğrendi. Demir, son dönemde yoğun mesai sarfeden polisin motivasyonunu arttırmak için polis memuru Mustafa Koyuncu ile ailesinin Polisevi’nde akşam yemeğinde ağırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Mart 2017 Çarşamba, 14:29

İl Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, Nevruz kutlamaları sırasında tanıştığı bir polis memuru ile ailesine yemekli jestte bulundu.

21 Mart’taki Nevruz kutlamaları esnasında Esentepe Mahallesi Kapalı Pazar Yeri’nde görevli polislerle sohbet eden Mevlüt Demir, Asayiş Şube Müdürlüğü Resmi Ekipler Büro Amirliğinde çalışan Polis Memuru Mustafa Koyuncu ile tanıştı. Sohbet esnasında Emniyet Müdürü Demir, Koyuncu’nun 5 çocuk sahibi olduğunu, çocuklarından birinin de üniversite öğrencisi olduğunu öğrendi.

Mevlüt Demir, Özel Kalem Müdürlüğü’ne talimat verdi ve 5 çocuğuyla geçim mücadelesi veren polis memuru ile ailesinin Polisevi’nde bir akşam yemeğinde ağırlanmasını istedi. Polis Mustafa Koyuncu, eşi ve çocuklarıyla Polisevi’nde akşam yemeği yedi, güzel zaman geçirdi. Emniyet Müdürü Demir, “Polisimiz son dönemlerde yoğun mesai harcıyor. Onların moral motivasyonunu yüksek tutmak durumundayız. 5 çocuklu polis memuru bu hayat şartlarında görevini en iyi şekilde yapmak için çaba gösteriyorsa, bizim de ona jest yapmamız gerekiyordu” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı