REKLAMI GEÇ

Denizli polisinden megafon yerine ses sistemli minibüs

Denizli polisinden megafon yerine ses sistemli minibüs

Denizli Polisi artık toplumsal olaylarda kalabalıklara seslenmek için megafon kullanmayacak. Bunun yerine ses sistemli minibüs ve kablosuz mikrofonlar iş başında. Denizli Emniyet Müdürlüğü tam donanımlı ses sistemine ait bir araç için sipariş verdi. Araç gelinceye kadar ise yine bünyesindeki minibüslerden birine geçici ses sistemi döşetti.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Temmuz 2015 Pazar, 18:15

Toplumsal olayların hafızalara kazınan değişmez sahnelerinden biri de polis yetkililerinin ellerinde megafonla kalabalıklara yaptığı uyarılardır. Genelde olay yerindeki en yetkin polis müdürleri tarafından yapılan megafonlu uyarılar Denizli’de tarih oldu.

Keza megafonların hem büyük kitlelere yetecek kapasitede ses düzeyinin olmaması hem de bataryasında meydana gelen arazılar nedeniyle polislere zor anlar yaşatması nedeniyle, Denizli Emniyet Müdürlüğü düğmeye bastı.

denizli-de-megafon-yerine-ses-sistemli-minibus-i

Tam donanımlı ses sistemine ait bir araç için sipariş verildi. Geçici olarak yine Denizli polisinin araç parkı içinde yer alan bir minibüse geçici ses sistemi yerleştirildi. Artık polis müdürleri ellerinde megafon yerine telsiz mikrofon taşıyor.

Kapsama alanı yüksek pilli mikrofon, eylemlerin gerçekleştirildi alan içine konuşlanan polis minibüsünün üzerindeki hoparlörlere sesi anında iletiyor. Uygulama ilk kez Doğu Türkistan eyleminde başarılı oldu. Keza HDP binasına doğru yürüyüşe geçen grubun bu eyleminden vazgeçmesi konusunda, içindeki sivil ekip ve polis müdürleriyle takip eden minibüsten yapılan uyarılar etkili oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı