REKLAMI GEÇ

Polisten akaryakıt ve sigara operasyonu

Polisten akaryakıt ve sigara operasyonu

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri tarafından gerçekleştirilen operasyonlarda çok miktarda kazak akaryakıt ve sigara ele geçirildi. Gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında yasal işlem başlatıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Temmuz 2017 Cuma, 12:08

Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, kaçakçılık yaptığı belirlenen zanlılara yönelik geniş kapsamlı operasyonlar gerçekleştirdi.

KAÇAK AKARYAKIT OPERASYONU
Yapılan istihbarat çalışmalarının ardından bazı kişilerin kaçak akaryakıt sattığını belirleyen polis, kaçak akaryakıt bulunduğu belirlenen aracı durdurdu. Aracın kasasında ve yakıt deposunda arama yapan polis toplam 11.050 litre kaçak akaryakıt ele geçirdi.

Kaçak akaryakıtların özellikle eski model kamyon ve otobüslerde kullanıldığı belirlendi.

KAÇAK SİGARA OPERASYONU
Denizli Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri ayrıca kaçak sigara satışına yönelik de operasyon gerçekleştirdi.

Tütün ve tütün mamulleri satışı yapan 3 ayrı iş yeri, 1 ikamet ve 1 araçta arama yapan polis çok sayıda kaçak sigara, dolma sigara, elektronik sigara likiti, elektronik sigara atomizeri, elektronik sigara bataryası ile yaklaşık 10 kilogram kıyılmış tütün ele geçirdi.

Her iki operasyonda gözaltına alınan 6 şüpheli hakkında Kaçakçılık Kanunu’na Muhalefet suçlamasıyla adli işlem başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı