REKLAMI GEÇ

Denizli-Sarayköy uyuşturucu hattı

Denizli-Sarayköy uyuşturucu hattı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri Denizli ve Sarayköy’de 5 ay süren izleme ve takipten sonra operasyon yaptı 16 uyuşturucu tacirini yakaladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Mayıs 2018 Salı, 14:16

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadelesi Şubesi yaklaşık beş ay süren izleme ve takipten sonra kapsamlı operasyon gerçekleştirdi, hem uyuşturucu tacirlerini hem de kullanıcıları yakaladı.

Bir grubun uyuşturucu madde ticareti yaptığının tespit edilmesi ile başlanan operasyon bir şebekeyi de ortaya çıkardı. Uyuşturucu tacirlerinin kendi içlerinde özel bir jargonla konuştukları bu şekilde gizlenmeye çalıştıkları da ortaya çıktı.

Bir ayağı Sarayköy’e kadar uzanan ve 15 Mayıs Mahallesi’nde de ana unsuru bulunan örgüte yönelik yapılan eş zamanlı baskında suçüstü yapıldı.

Teknik araçlarla havadan takibi de yapılan operasyonda ilk etapta tespit edilen 6 şüpheli kıskıvrak yakalandı. Şüphelilerin yakalandıkları evlerde yapılan aramada ise satışa hazır durumda paketlenmiş uyuşturucu ele geçirildi.
Operasyonun devamında 10 uyuşturucu tacirine daha ulaşıldı. Mahkemeye çıkarılan 16 zehir taciri tutuklanıp cezaevine konurken 21 uyuşturucu kulanıcısı da belirlendi.

Narkotik ekipleri tüm operasyonda toplam 600 gram metamfetamin maddesi, 5 gram eroin maddesi, 4 gram esrar maddesi, 1 gram LSD maddesi, 0,8 gram sentetik kannobinoid maddesi ve 2 adet tabanca ile tabancalara ait fişekler ele geçirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı