REKLAMI GEÇ

Şehidin ailesi demokrasi nöbetinde

Şehidin ailesi demokrasi nöbetinde

Denizlililer, 15 Temmuz akşamı gerçekleştirilmek istenen darbe girişiminin ardından başlatılan Demokrasi Nöbeti sürüyor. Denizli’nin kahraman şehidi Hasan Eser’in anne ve babası da demokrasi nöbetindeydi. Anne Sevgi Eser ve baba Serdal Eser, Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu ile birlikte nöbet tuttu, vatandaşlara dondurma dağıttı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 20 Temmuz 2016 Çarşamba, 12:09

15 Temmuz gecesinden bu yana Denizlililer Delikliçınar Meydanı’ndaki demokrasi nöbetini sürdürüyor. Sürekli alanlarda olan Merkezefendi Belediye Başkanı Muhammet Subaşıoğlu, Denizli’nin kahraman şehit polisi Hasan Eser’in ailesiyle birlikte nöbete devam etti.

Başkan Subaşıoğlu, her fırsatta bir araya geldiği Denizlili kahraman şehit polis Hasan Eser’in annesi Sevgi Eser ve Babası Serdal Eser ile birlikte dün gece de Delikliçınar Meydanı’ndaydı. Vatandaşlarla selamlaşan Başkan Subaşıoğlu, Şehit Polis Hasan Eser’in ailesiyle birlikte vatandaşlara dondurma ikramında bulundu.

Başkan Subaşıoğlu, “15 Temmuz gecesinden bu yana Delikliçınar Meydanı’nda vatandaşlarımızla birlikte ‘Demokrasi Nöbeti’ tutuyoruz. Bu gece yine Delikliçınar Meydanı’nı boş bırakmadık. Denizlili kahraman şehit polisimiz Hasan Eser’in çok değerli anneleri Sevgi Hanım ve babası Serdal Bey ile birlikte bugün demokrasimiz için nöbetteyiz. Biz her zaman hep birlikte Türkiye olacağımızı söylüyoruz. Ülkemiz FETÖ’nün yapmaya çalıştığı darbe girişimini geri püskürtmüş ve milli iradesine sahip çıkmıştır” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı