REKLAMI GEÇ

Suriyeliler yine olay çıkardı. Sarayköy’den sonra Aktepe ve Sevindik de karıştı

Suriyeliler yine olay çıkardı. Sarayköy’den sonra Aktepe ve Sevindik de karıştı

Geçtiğimiz haftalarda Sarayköy’de laf atma iddiaları yüzünden Suriyeli sığınmacılar ile ilçe halkı arasında arbede çıkmıştı. Bu kez Aktepe ve Sevindik Mahallelerinde çıkan olayda 3 Suriyeli genç ile iki mahalle sakini yaralandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 10:17

İlki Aktepe Mahallesi’nde meydana gelen olayda iddiaya göre, yolcu minibüsü seyir halindeyken bir grup Suriyeli sığınmacı yola atladı. Minibüs zamanında duramayınca bir Suriyeli’nin yaralandığı kaza meydana geldi.

Kazanın ardından Suriyeliler, minibüs şoförünü linç etmeye kalktı. Olayı duyan diğer minibüsçüler olay yerine gelerek Suriyeliler ile tartışmaya başladı. Olayın büyümesi ile devreye polis girdi. Olayda darp edilen şoförün durumunun ciddi olduğu belirtildi.

İkinci olay ise Sevindik’te yaşandı. Mahallenin gençleri ile mahallede oturan Suriyeli sığınmacılar arasında tartışma çıktı. Laf dalaşıyla başlayan kavgada Suriyeli aileler de olaya karışınca olay büyüdü, bıçaklar çekildi. Çıkan arbedede 3 Suriyeli genç ve bir mahalle sakini bıçak darbeleriyle yaralandı.

Suriyelilerin neden olduğu olaylar ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı