REKLAMI GEÇ

Denizli Tapu’da FETÖ ayarı; alım satımlar mercek altında

Denizli Tapu’da FETÖ ayarı; alım satımlar mercek altında

Denizli Tapu Daireleri’nde her türlü alım satım işlemlerine OHAL nedeniyle FETÖ ayarı verildi. Yurt genelinde süren FETÖ operasyonu kapsamında gayrimenkul devirlerinin önlenmesi amacıyla alım satım işlemlerinde yoğun şekilde inceleme yapılıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 27 Temmuz 2016 Çarşamba, 16:58

Devlet tüm güçleriyle, Türkiye çapında geniş kapsamlı yürüttüğü FETÖ operasyonlarına destek amacıyla bir dizi önlemler de alıyor. İşte bu önemler kapsamında gerçekleştirilen uygulamalardan biri Denizli’de de hayata geçirildi.

Kentteki tüm tapu dairelerinde ikinci bir emre kadar alım satımlar yoğun mercek altına alındı. Gerekçe operasyonlar nedeniyle örgüt üyelerinin gayrimenkul devrini önlemek. Önceden bir iş günü içinde gerçekleştirilen alım satım ve devir işlemleri, bu incelemeler nedeniyle ortalama 2 iş gününde gerçekleştiriliyor.

İncelemeler nedeniyle yavaşlayan alım satım işlemleri, iş takibi ve gayrimenkul sektörünce ilk olarak alım satımların durdurulduğu yönünde algılandı. Ancak Bölge Müdürlüğü yetkilileri, alım satımların durdurulmasının söz konusu olmadığını, malum soruşturmalar ve operasyonlara destek amacıyla ekiplerin tüm alım satım işlemlerinde titiz bir incelemenin yapıldığı bilgisini iletti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı