REKLAMI GEÇ

Telefon dolandırıcıları Aydın’da yakalandı

Telefon dolandırıcıları Aydın’da yakalandı

Kendilerini savcı olarak tanıtarak yaşlı bir kadını dolandırdığı öne sürülen iki kişi, Aydın’da yakalandı. Zanlıların üzerinde yaşlı kadından aldıkları para, altın ve bir miktar da esrar ele geçirildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 18 Ocak 2017 Çarşamba, 10:43

Denizlili 66 yaşındaki Hörü D.yi telefonla arayan ve kendisini savcı olarak tanıtan dolandırıcı, terör örgütüyle bağlantısının tespit edildiğini söyleyerek yaşlı kadını korkuttu.

Bu işten kurtulması için para talep eden dolandırıcılara kanan yaşlı kadın, paniğe kapıldı ve 52 bin TL değerindeki döviz ile 100 gram altınını verdi.

Bir süre sonra durumu yakınlarına anlatan ve dolandırıldığını anlayan Hörü D. durumu polise bildirdi. Kısa süre içinde soruşturma başlatılırken, Aydın’dan haber geldi.

Yaşlı kadını dolandırdıktan sonra zanlıların Denizli’den bindikleri taksi, Aydın’da kontrol noktasında durduruldu. Polis rutin aramalar kapsamında araçta ve zanlıların üzerlerinde yaptığı aramalarda çok miktarda para ve altın ile bir miktar esrar ele geçirdi.

Rutin kontrol noktasında dolandırıcılık olayını aydınlatan Aydın polisi, durumu Denizli Emniyeti’ne bildirdi. Denizli polisi dolandırıcılık zanlılarını Aydın’da teslim aldı ve Denizli Emniyet Müdürlüğü’ne getirdi.

Zanlıların sorgusu sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı