REKLAMI GEÇ

Kamyonun altında can verdi

Kamyonun altında can verdi

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin Ulus’taki yol yapım çalışması sırasında karşıdan karşıya geçmek isteyen bir kadın kamyonun altında can verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Ağustos 2015 Çarşamba, 12:39

Ulus Caddesi alt yapı ve yol yapım çalışmaları sırasında feci bir kaza yaşandı. Büyükşehir Belediyesi ekiplerince Ulus Caddesi’nde günlerdir sürdürülen alt yapı çalışmalarının gerçekleştirildiği şantiye bölümünden karşıya içmek isteyen bir kadın, kamyonun altında kaldı. 75 yaşındaki Fatma Arslan  oracıkta can verdi.

İddiaya göre olay o çalışmalarda kullanılan bir kamyonun geri geri gitmesi sırasında yaşandı. Altyapı çalışmaları için kum taşıyan 53 yaşındaki Ahmet Varlan’ın kullandığı 06 JNB 17 plakalı kamyon Arslan’ı fark etmeyip, çarptı.

Yaşlı kadın  tonlarca ağırlığındaki kamyonun altında kalırken, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası olay yerine gelen 112 ekipleri, kadının yaşamını yitirdiğini belirtti. Olay sonrası çevrede güvenlik çemberi oluşturuldu.

Cumhuriyet Savcısı beraberindeki olay yeri inceleme ekibiyle birlikte kaza yerinde inceleme yaparken, konuyla ilgili soruşturma başlatıldı. Kamyon şoförü  Ahmet Varlan  gözaltında.

Yorumlar

keriz sömürünüz   -  Bağlantı 27 Ağustos 2015, 15:23

teyzem mekanın cennet olsun nur içinde yat.

ahmet altın   -  Bağlantı 27 Ağustos 2015, 09:51

yeterli önlem alınmıyor sonra kader kısmet deniliyor. güvenlik önlemleri ile vatandaşın oraya girmemesi sağlanabilseydi boşu boşuna bir ölüm daha olmazdı. bu sabah Denizli MYO kavşağındaki çalışmada yol ortasında işçi asfalt kesiyor, 1 tane önlem yok

ANIL   -  Bağlantı 27 Ağustos 2015, 09:37

Yapıyosun – söküyosun. Sonra tekrar yapıp tekrar söküyosun. Köşeyi hep dönüyosun

ANIL   -  Bağlantı 27 Ağustos 2015, 09:35

Hırsızlığın en kolay yoludur (sözde) altyapı. Bakın Adalet mahallesine; beton kaldırımlar kırılıp taş döşendi. Yalan diyen gitsin yıkılan polis lojmanlarının önündeki kaldırımlara baksın. Asfalt dökmekle iş bitmiyor.

Halit Gürel   -  Bağlantı 27 Ağustos 2015, 08:21

Allah rahmet eylesin. Trafik kazalarına daha ne kadar kurban verilecek; acilen tedbir alınmalı.

kamer   -  Bağlantı 27 Ağustos 2015, 01:38

Neden bitmiyor biliyor musun çünkü akça daha doymadı paraya 🙂 elektrik için ayrı su için ayrı kanalizasyon için ayrı telekom için ayrı kazmasalardı asfaltları akça nasıl para kazanırdı veya onun gibi şirketler?

hakan   -  Bağlantı 26 Ağustos 2015, 23:39

aynı olay kayhan yolundaki calışmalardada yaşanıyordu.hani 100 yılın dev altyapısı yapılmıştı?bitmek bilmedi bu çalışmalar bi türlü yaa?kazıyorlar asfalt döküyorlar tekrar kazıyorlar.yok mu bunları bir denetleyen kurum.iş güvenliği zaten yok.yazık

deniz tezcan   -  Bağlantı 26 Ağustos 2015, 21:48

gecen gün benim bindigim münübüs şöförüne aynı yerde calışma yapan kamyon şöförü gereksiz tartışm cıkarıp agza alınmayacak küfürler etti

Bakış Açısı   -  Bağlantı 26 Ağustos 2015, 16:37

O işi yapanların ve çalışanların kim olduğunu anlasanız. Türkiye’ye adalet ve kalkınma gelecekte. Nerdeeee anlayacak! İş yaptıklarını söylüyorlar. Buna belediye terörü denir.

HAKKI AKYOL   -  Bağlantı 26 Ağustos 2015, 13:39

allah rahmet eylesin.3 gün önce akkonak mahallesindede aynı olay yaşanıyordu allah korudu.neydigi belirsiz herifler kepçelerle kamyonlarla cadde üzerinde rastgele hareket ediyorlar.belediyede kontrole gelince kask takmayı iş güvenliği zannediyor.

AY   -  Bağlantı 26 Ağustos 2015, 13:25

bu alt yapı çalışmaları neden bi türlü bitmiyor bütün şehir şantiye gibi her yerde bi çalışma bi kazı , nedir bu yıllardır bitmedi bi yer bitiyoo bi yer başlıoo, bi kerede yapılamıyormu bu alt yapı çalışması , aynı yer her yıl kazılıyoo yeter artık

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı