REKLAMI GEÇ

Van’da şehit olan Uzman Çavuş Emrah Ceylan Çardak Havaalanı’na geldi, gözyaşı sel oldu

Van’da şehit olan Uzman Çavuş Emrah Ceylan Çardak Havaalanı’na geldi, gözyaşı sel oldu

Van-Hakkari Karayolu’nda mayın ve patlayıcı taraması yaparken teröristlerin saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi’nde şehit olan Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın naaşı Çardak Havaalanı’na geldi. Şehidin yakınlarını sakinleştirmek mümkün olmadı, gözyaşı sele döndü. Şehidin acılı eşi Senem Ceylan, “Kimse ağlamasın, onu ben gönderdim” diyerek gözyaşı döktü.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 6 Temmuz 2017 Perşembe, 14:42

Van-Hakkari Karayolu’nda mayın ve patlayıcı taraması yaparken teröristlerin saldırısında yaralanan ve tedavi gördüğü Van 100. Yıl Üniversitesi’nde şehit olan Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın naaşını taşıyan uçak saat 14.45’te Çardak Havaalanı’na indi.

Şehit Emrah Ceylan’ı burada Vali Hasan Karahan, AK Parti Denizli Milletvekili Şahin Tin, Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, PAÜ Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağ, Şehidin eşi Senem Ceylan, oğlu Süleyman Ceylan, Nazilli’de yaşayan annesi Aynur Kütük, Denizli’de yaşayan üvey annesi Gönül Ceylan, yakınları ve vatandaşlar karşıladı.

Silah arkadaşları tarafından uçaktan alınan Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın yakınları o anda yıkıldı. Tören birliği şehidin naaşını hazırlanan bölüme taşırken, ailesi ve yakınlarının feryatları yürekleri dağladı.

Şehidin acılı eşi Senem Ceylan, gözyaşları arasında, “Kimse ağlamasın. Onu ben gönderdim” diyerek feryat etti.

Denizli Müftüsü Mehmet Aşık dua etti. Duanın ardından kısa bir konuşma yapan Müftü Aşık, “İnşallah bu vatan için verdiğimiz son şehidimiz olur. Allah, vatan için mücadele eden askerimizi, polisimizi korusun” dedi.

Törende Şehit Emrah Ceylan’ın bir yakını fenalık geçirdi. Sağlık ekipleri tarafından havaalanında müdahale edilen yakını daha sonra ambulansa alındı.

Buradan özel ambulansa alınan Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan’ın naaşı gözyaşları ve feryatlar arasında Denizli’ye getirilmek üzere yola çıkarıldı.

Şehidin ailesinin yaşadığı Merkezefendi’nin Adalet Mahallesi’ne getirilecek olan Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan, helallik alınmasının ardından toprağa verilmek üzere Aydın’ın Karacasu İlçesi’ne götürülecek.

Şehit Uzman Çavuş Emrah Ceylan, Aydın’ın Karacasu İlçesi, Esençay Mahallesi Köy Mezarlığı’nda ikindi vakti son yolculuğuna uğurlanacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı