REKLAMI GEÇ

1 saatte 7 araç kundaklandı

1 saatte 7 araç kundaklandı

Denizli’nin Anafartalar Mahallesi Üçgen mevkiinde akşam 1 saat içinde tam 7 araç kundaklandı. Araçların yanıcı madde dökülerek ateşe verildiği kentte polis alarma geçti.

/ DENİZLİHABER / 24 Ocak 2014 Cuma, 00:08

DHA DENİZLİ
Olay, saat 18.00 sıralarında Anafartalar Mahallesi’nde Üçgen Çarşısı çevresinde meydana geldi. Kimliği belirsiz kişi ya da kişiler, ilk olarak Duru Otel yanındaki sokak arasında park halinde bulunan 20 YY 490 plakalı otomobil, yanıcı madde dökülerek ateşe verildi.

Ardından ise aynı bölgede 3 kamyonet ve 3 otomobil daha art arda yanıcı madde dökülerek ateşe verildi. İhbar üzerine bölgeye polis ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Bölgeye gelen itfaiye ekipleri, yanan otomobili söndürdükten sonra 50 metre ileride yanan kamyonet ile yanındaki otomobili söndürdü.

İtfaiye ekipleri, sokak içerisinde sırayla kundaklanan üç aracı da söndürdü. Arta arda meydana gelen kundaklama olayları nedeniyle polis ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemi alırken, olay yerinden kaçan kimliği belirsiz kişi ya da kişileri yakalamak için çalışma başlattı.

Olayla ilgili başlatılan soruşturma devam ediyor.

Yorumlar

Csher   -  Bağlantı 24 Ocak 2014, 08:41

milletin canına malını nasıl kastedebiliyorlar ya. bu kadar basitmi yani. allah bunları bildiği gibi yapsın..

bayram   -  Bağlantı 24 Ocak 2014, 07:12

Ne yakalanir bi serefsizler nede ceza alir duzen boyle.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı