REKLAMI GEÇ

AVM’de ölüme atladı

AVM’de ölüme atladı

19 yaşındaki bir genç kız kentin alışveriş merkezlerinden Teraspark’ta nişanlısından ayrıldığı gerekçesiyle 15 metre yükseklikten kendini boşluğa bırakarak intihar etti. Alışveriş merkezinden bulunan çok sayıda kişinin gözleri önünde çatının altındaki korkuluklardan atladı. İtfaiyenin ve polisin ikna girişimlerine yanıt vermeyen Ayşe A. (19), alışveriş merkezinin seton zeminine düştü. Atlayışı an an kaydelilen Ayşe A., ağır yaralı olarak kaldırıldığı Servergazi Devlet Hastanesi’nde yaşamını yitirdi.

/ DENİZLİHABER / 23 Ocak 2014 Perşembe, 14:44

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Genç kızın ölüme atladığı olay bugün saat 11.30 sıralarında Yenişehir Mahallesi’ndeki Teraspark AVM’de meydana geldi. Saat 10.00’da açılan alışveriş merkezine gelen 19 yaşındaki Ayşe A., dört katlı alışveriş merkezinin teras katına çıktı. Kat korkuluklarına çıkan genç kızın intihar girişimini gören alış veriş merkezindeki müşteriler güvenliğe haber verdi. Güvenlik görevlilerinin ihbarı üzerine alışveriş merkezine polis, itfaiye ve 112 ekipleri geldi.

ANONS

Nişanlısından ayrıldığı öğrenilen Ayşe A., polisin ve sağlık görevlilerinin ikna çabalarına yanıt vermedi. Hiç konuşmayan genç kız itfaiyenin alışveriş merkezinin zeminine hava yastığı kurmak istemesi üzerine korkuluklardan yürüyerek yerini değiştirdi.

Polis ve itfaiye ekipleri ikna çabalarını sürdürürken genç kız korkuluklardan önce kendini sarkıttı ve ardından boşluğa bıraktı. Alışveriş merkezinde bulunan yüzlerce kişi genç kızın kendini boşluğa bıraktığını görünce çığlıklar attı.
İtfaiyenin hava yastığı açmaya başlaması üzerine 15 metre yükseklikten kendini boşluğa bırakan Ayşe A., olay yerinde bulunanların dehşetli bakışları arasında beton zemine çakıldı.

Beton zemine düşen genç kızın ağır yaralı olarak Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, ancak yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ayşe A.’nın ölüme atlayışı kare kare görüntülendi. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken, genç kızın nisanlısının kim olduğu ve ne zaman ayrıldığı öğrenilemedi.

Yorumlar

fff   -  Bağlantı 25 Ocak 2014, 13:35

allah rahmet eylesin normal bi insan yapamaz bunu kimbilir ne fırtınalar kopuyordu içinde yazık yavrum allah ailesine sabır versin

ramo   -  Bağlantı 24 Ocak 2014, 22:23

İNSANIN İNANASI GELMİYOR. DEĞERMİYDİ? ACABA BUKARA İTEN ETKENLER NELERDİ. ŞUNU BİLMEK LAZIM HER NE OLURSA OLSUN NE YAŞANIRSA YAŞANSIN BÖYLE BİR ÖLÜM ŞEKLİNİ KABUL EDEMİYORUM. KEŞKE YAPACAĞIMIZ BİŞEYLER OLSAYDI.ALLAH RAHMET ETSİN. HEPİMİZİN ÇOCUGU VAR ACILI AİLEYE SABIRLAR.İNANIN HER KARESİNDE ÜRPERDİM

ömer sağdıç   -  Bağlantı 24 Ocak 2014, 20:29

İyi hoş da ortada ne itfaiyeci ne de bir hava yastığı gördük,emniyet yetkililerine gelince kızın atlamayacağı konusunda kendilerinden o kadar emindiler ki,kısaca insanlık sükut etmiş desek yeridir.Resmen ölümü izlediler,halbuki zemindeki dükkandan yatak ve halıları bile atsalardı kızın hızını bari kesebilirlerdi.

bbbb   -  Bağlantı 24 Ocak 2014, 02:55

allah taksiratını affetsin.ailesine sabır ve dayanma gücü versin.gencecik kızmış.kendini öylece boşluga bırakıyorsa muhakkak bişey olmus olmalı..allah rahmet eylesin..

veli   -  Bağlantı 24 Ocak 2014, 00:53

yaw abi hava yastığı değil eskiden branda yapıyorlardı ya.. anında branda açılabilridi…

nurhan   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 22:25

“Kare kare ölüme gidiş” manşetinizi ve bu fotonun kullanılmasını şiddetle eleştiriyorum..

vatandaş osman   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 21:04

yorum yazan sayın arkadaşlar… lütfen bu olayda polisi,itfaiyeyi veya sağlık ekiplerini suçlamaya çalışmayalım.hiç kimse bu tür üzücü olayı istemez.artık günümüzde ne yazıkki insanlarımız mutsuz ve huzursuz.ufak tefek olaylarda artık patlamaya hazır bomba gibiyiz.aslında yılda bir kez psikolglara gitsek.inanın ki bu tür hadiseler daha aza iner.intihar hiç bir zaman çözüm olmuyor.ya geride kalan aileler…..

yaw he he   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 18:22

isimsiz yazar sen psikoloji uzmanı olarak konussaymıssın keşke.maşallah ne cok şey biliyosun ya.polis seni işe alsın söyle de hatta itfaiyenin de akıl hocası ol değerli fikirlerini iletirsin.oturdugun yerden cok hayat kurtarırsın maşallah sana

İsimsizYazar   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 16:02

İtfaiye hızlı olmalı, 1 tane yastık nedir? Herşey olur. Bu kadar mı zayıf bu iş bu kadar mı zor? Atmak isteyen elbet atıcak kendini. Senin görevin hızlı olmak. Polis ne girer işin içine konuşmaya. Psikolog lazım böyle işlerde. Çok gerideyiz çok.

SSS   -  Bağlantı 23 Ocak 2014, 15:49

BEN O İTFAİYE EKİBİNİN DE ORDAKİ İNSANLARINDA AKLINA YANAYIM.. HAVA YASTIĞIYMIŞ….

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı