REKLAMI GEÇ

Denizli’de bıçaklı kavga 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’de bıçaklı kavga 1 ölü, 2 yaralı

Denizli’de 5 arkadaş arasında cenaze evine alkollü gelme nedeniyle çıkan bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı.

/ DENİZLİHABER / 31 Ocak 2012 Salı, 18:43

Olay, İstiklal Mahallesi 1184 Sokak’ta dün saat 02.00 sıralarında meydana geldi. Kaportacı Hasan Öngören (32) kardeşi Uğur Öngören (28) ve arkadaşları İbrahim Karakaya (30), yakınını kaybeden bir arkadaşlarına taziye için cenaze evine gitti. Bir süre sonra da cenaze evine O.D. (30) ile ağabeyi Y.D. (32) geldi. Hasan Öngören, cenaze evine alkollü geldiğini ileri sürdüğü Y.D. ile tartışmaya başladı. Daha önceden arkadaş olan iki kişi arasında başlayan tartışma başkalarının araya girmesiyle yatıştırıldı.

Cenaze evinden çıktıktan sonra sokakta buluşan Öngören ile Y.D. arasında bir kez daha tartışma çıktı. Tartışma bu kez kavgaya dönüştü. Kısa sürede büyüyen kavgaya Y.D.’nin kardeşi O.D. ile Öngören’in kardeşi Uğur Öngören ve arkadaşları İbrahim Karakaya da karıştı. İki tarafın birbirine saldırdığı bıçaklı kavgada Hasan Öngören kalbinden bıçaklandı.
Arkadaşları tarafından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi’ne kaldırılan Öngören, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kavgada Uğur Öngören sırtından, İbrahim Karakaya da kalçasından bıçakla yaralandı. Yaralıların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, olaydan sonra kaçan O.D. ile ağabeyi Y.D.’nin yakalanması için çalışma başlatıldı. Olayla ilgili başlatılan soruşturma sürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı