REKLAMI GEÇ

Bir haftada 77 kaza meydana geldi

Bir haftada 77 kaza meydana geldi

Kar yağışı ve ardından görülen buzlanma trafik kazalarını artırdı. Bir haftada 30’u yaralamalı 77 trafik kazası meydana geldi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 11 Ocak 2015 Pazar, 11:23

Denizli Emniyet Müdürlüğü, denetim ve trafik kazalarıyla ilgili bir haftalık rapor yayınladı. 2-8 Ocak tarihleri arasında, trafik ekiplerince 5 bin 362 araç kontrol edildi. Bu denetimlerde genelde hız ve kırmızı ışık ihlalleri, araçla seyir halinde cep telefonu ile konuşmak, park yasağına uymamak, emniyet kemeri ve kask takmamak, alkollü ve ehliyetsiz araç kullanmak gibi ihlaller yapıldığı belirlendi.

EN FAZLA BU NOKTALARDA KAZA OLDU
Aynı dönemde, 30’u yaralamalı, 47’si maddi hasarlı olmak üzere 77 trafik kazası meydana geldi. Kazaların en fala meydana geldiği noktalar İstasyon Caddesi Ulu Cami kavşağı, Üçgen kavşağı ve Bursa Caddesi oldu. Kazaların daha çok, sürücülerin araç hızını hava ve yol şartlarına uydurmaması ile yakın takip sonucu meydana geldiği belirtildi.

Bu arada, geçmiş yıllara göre kar yağışının daha fazla olduğu, ekiplerin Denizli’nin şehirlerarası bağlantısını sağlayan üç ana güzergah üzerinde trafiğin düzenlenmesi ve tanzimi ile görevlendirildiği belirtilerek, sürücülerin bu güzergahlarda daha dikkatli olmaları, trafik kurallarına uymaları, kural ihlali yapmamaları uyarısında bulunuldu.

Yorumlar

ibrahim   -  Bağlantı 11 Ocak 2015, 19:01

adamlara sorsan karda buzda araba kullanmamıştır deli gibi basıyor artı kış lastiği felan da yok, hem kendilerini hem de karşıdakileri tehlikeye atıyorlar. Ah şu usta (!) şoförler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı