REKLAMI GEÇ

Zeybekci’nin fabrikasında soygun

Zeybekci’nin fabrikasında soygun

Ekonomi eski Bakanı ve AK Parti Denizli Milletvekili Nihat Zeybekci’nin tekstil fabrikası soyuldu. Genel Müdürün odasına giren soyguncuların, henüz miktarı bilinmeyen altınlar ile güvenlik görevlisinin emanete bırakılan silahını alarak kayıplara karıştı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 11:03

Merkezefendi’nin Akçeşme Mahallesi’nde AK Parti Milletvekili Nihat Zeybekci’ye ait Turkuaz Tekstil, dün gece soyuldu. İddiaya göre, henüz kimlikleri belirlenemeyen ve üç kişi oldukları ifade edilen şüpheliler, fabrika binasına girdi. Genel müdürlük odasını hedef seçen soyguncular, bir kasada tutulan ve miktarı henüz bilinmeyen altınlar ile fabrikada görev yapan güvenlikçinin emanete bıraktığı tabancayı aldı.

Soygun olayının aydınlatılması ve izlerini kaybettiren soyguncuların kimliklerinin belirlenerek yakalanması için çalışmalara başlandı.

ZEYBEKCİ: ARKADAŞLARI UYARMIŞTIM
Zeybekci, soygun olayıyla ilgili gazeteciler yaptığı açıklamada, “birkaç gün önce bu bölgede bir fabrikaya girilmiş. Arkadaşlara bunu söylemiş ve dikkatli olmaları konusunda uyarıda bulunmuştum. Ama bizim fabrikaya da girilmiş. Soruşturma devam ediyor” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı