REKLAMI GEÇ

Fabrika sahiplerinin kabusu oldular

Fabrika sahiplerinin kabusu oldular

Denizli’de iki yıldır devam eden ve 40 dolayında fabrikada gerçekleşen soygunlar, işletme sahipleri ve yöneticilerinin kabusu oldu. Son Ekonomi eski Bakanı ve AK parti Milletvekili Nihat Zeybekci’ye ait fabrikada gerçekleşen soygun, “kar maskeli” soyguncuları yeniden akıllara getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Nisan 2016 Cumartesi, 11:49

Son iki yılda Organize Sanayi Bölgesi başta olmak üzere, İzmir karayolu ve Ahmet Nazif Zorlu Sanayi Sitesi’nde çok sayıda fabrikaya giren kar maskeli soyguncular, açtıkları kasalarda bulunan nakit para, çek, senet, işyeri sahibi ya da personele ait ziynet eşyalarını çaldı.

YAKALANAMAYAN 5 KİŞİLİK ÇETE
Sanayicilerin kabusu olan kar maskeli hırsızlık çetesinin 5 kişi olduğu, 3 kişinin kar maskesi, eldiven ve galoşla fabrikaya tel örgüleri makasla keserek girdiği, 2 kişinin gözcülük yaptığı ifade ediliyor. Kar maskeli hırsızların, kasanın bulunduğu yeri daha önceden tespit ederek kapıyı kırarak ya da çatıyı delerek içeriye girdikleri, sadece kasaya yönelerek hırsızlıkları gerçekleştirdiği belirlendi. Hırsızlık yapılan fabrikaların güvenlik kameraları jandarma ve polis tarafından tek tek incelense de şu ana kadar çetenin elemanları yakalanamadı.

AYNI KİŞİLER OLABİLİR Mİ?
Zeybekci’ye ait Turkuaz ekstil’e de girenlerin üç kişi olduğunun ifade edilmesi, geçmişte yapılan soygunları anımsattı. Zeybekci’nin, fabrikasına yakın bölgede bir başka fabrikada birkaç gün önce benzer bir olayın yaşandığını söylenmesi, “kar maskeli soyguncular yeniden mi başladı?” sorusunu gündeme getirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı