REKLAMI GEÇ

İşadamının kamyoneti karşı şeride geçti: 2 ölü 3 yaralı

İşadamının kamyoneti karşı şeride geçti: 2 ölü 3 yaralı

Denizli-Ankara Karayolu Sevindik Köprülü Kavşağı’nda, tanınmış işadamı Fikret Özsoy’un kullandığı kamyonet, kontrolden çıkarak karşı şeride geçti. Kamyonetin çarptığı araçtaki 2 genç yaşamını yitirdi. Feci kazada Özsoy’un da aralarında bulunduğu 3 kişi yaralandı. Yaralılardan birinin durumu ağır

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Eylül 2014 Pazar, 23:18

Denizli’nin tanınmış işadamlarından, Denizlispor Kulübü eski başkanı Mehmet Özsoy’un ağabeyi Fikret Özsoy’un karıştığı trafik kazası can aldı.

Kaza, akşam saatlerinde Denizli-Ankara Karoyolu Sevindik köprülü Kavşağı’nda meydana geldi. Denizli istikametinde seyir halinde bulunan ve işadamı Fikret Özsoy’un kullandığı 20 ABF 91 plakalı kamyonet,  henüz belirlenemeyen nedenden ötürü kontrolden çıktı. Karşı şeride geçen Özsoy’un kullandığı kamyonet, Ankara yönünde ilerlemekte olan 20 YC 700 plakalı otomobille çarpıştı.

Kazada 20 YC 700 plakalı otomobilin şoförü 19 yaşındaki Abdullah Akdağ ve yanında oturan 21 yaşındaki arkadaşı Ali Çınarcı olay yerinde can verirken, aynı otomobil içindeki Ahmet K. ve Tuğba S. isimli gençler de yaralandı. Ahmet K.’nın durumunun ağır olduğu bildirildi.

Kazada yaralanarak 112 ekiplerince hastaneye sevk edilen işadamı Fikret Özsoy’un hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenilirken, Özsoy’un alkollü olduğu öne sürüldü.

Yorumlar

Ali Güven   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 15:59

Benim bildiğim Fikret Özsoy hacı adamdır.Hacca gitti geldi.Her hacı içki içmez diye bir kaide yok ama yorum yapmada acele etmemek lazım.

hasan   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 15:35

Kaza değil cinayet cinayet cinayet cinayet cinayet cinayet cinayet cinayet cinayet cinayet

YYAYYİP erboğan   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 14:47

kamyonet sürücüsü Fikret Özsoy’un alkollü olduğu öğrenildi. Yapılan incelemede kamyonetten tüfek, mermiler ve bira kutusu çıktı. Tüfek ve mermilere polis el koydu.

serkan   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 11:22

Hayatının baharındaki 2 gencin canını alan bu adam, umarım “Onun ağabeyi, bunun yeğeni” denmeden en ağır cezayı alır.

Çerko   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 10:23

gencecik tertemiz çocuklar gitti mekanları cennet olur inş.

vatandaş osman   -  Bağlantı 22 Eylül 2014, 01:47

neden hala bu insanlar alkollü bir şekilde direksiyona geçerler anlayamıyorum.ticari taksinin taksimetresi çokmu yazıyor.yazık yaaaa.bu kadar cahilik ne yazikki sadece benim güzel ülkemde yaşanıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı