REKLAMI GEÇ

Uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı

Uyuşturucu operasyonunda 4 kişi yakalandı

Denizli’de Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri, uyuşturucu tacirlerine göz açtırmıyor. Son yapılan operasyonda sokak satıcısı oldukları belirlenen 4 İranlı yakalandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Aralık 2018 Cuma, 11:33

Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri, yaptıkları başarılı operasyonlarla uyuşturucu satıcılarına göz açtırmıyor. En ufak ihbarı değerlendiren ekipler kısa sürede sonuca gidip suçluları adalet önüne çıkarıyor. Son yapılan operasyonlarda sokak satıcısı oldukları belirlenen 4 İranlı yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri, edindikleri istihbari bilgileri değerlendirerek apart bölgesi olarak değerlendirilen Üniversite çevresinde sokak satıcıları olduğunu tespit etti. Yapılan değerlendirmelerden sonra iki ayrı aparta yapılan operasyonda 700 gram metamfetamin maddesi ele geçirilirken 4 İranlı yakalandı.

Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri’nin değişik dönemlerde yaptığı operasyonlarda yakalanan şüphelilerin genelde İran uyruklu olması ise dikkat çekiyor. Son yapılan operasyonda yakalananların da İran uyruklu olması, gözlerin Denizli’de yaşayan yabancı uyruklu vatandaşlara çevrilmesine neden oluyor.

Diğer taraftan Denizli Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Ekipleri ayrı bir operasyonda takibe aldıkları şüpheli bir aracın kaçması ve kısa bir kovalamacadan sonra durdurulup yapılan aramada araç içinde 52 gram eroin ele geçirdi. Ayrıca operasyonlarda uyuşturucu satışından elde edildiği düşünülen 12 bin liraya da el koydu.

Her iki operasyonda yakalanan toplam 6 kişi, çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı