REKLAMI GEÇ

Denizli’de olaylı gece

Denizli’de olaylı gece

Sarayköy İlçesi’nde içinde cinayet şüphelisinin bulunduğu sanılan otomobili durdurmak isteyen polis memuru korkutmak için tabancasıyla ateş etti. Yerden seken kurşun ekipte görevli polis memuru Savaş Barış Mert’in ayağına isabet etti.

/ DENİZLİHABER / 4 Mayıs 2013 Cumartesi, 10:57

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Olay, dün gece saat 22.00 sıralarında Sarayköy İlçesi’nde meydana geldi. Denizli’den Sarayköy yönüne giden cinayet zanlısı H.K’ya ait 20 ANC 85 plakalı otomobili durdurmak isteyen polis ekipleri barikat kurdu. Cinayet suçundan aranan H.K.’nın içinde bulunduğu sanılan otomobil sürücüsü, panik yapınca ters yolda geriye doğru kaçmaya başladı.

Bu sırada kaçmaya çalışan otomobil sürücüsü, sivil polis otomobiline çarparak durdu. Bu sırada ismi açıklanmayan bir polis memuru, korkutmak amacıyla tabancasıyla ateş etti. Yerden seken kurşun, polis memuru Savaş Barış Mert’in sol ayağına isabet etti. Sarayköy Devlet Hastanesi’ndeki ilk müdahalesi yapıldıktan sonra Denizli Devlet Hastanesi’ne sevk edilen polis memuru Mert’in tedavisinin ardından taburcu edildi.

Kaçan otomobildeki kişilerin cinayet zanlısıyla bir alakalarının olmadığı ve sivil polisin dur ihtarına panik yaptığı için kaçmaya çalıştığı öğrenildi.
Denizli Emniyet Müdürü Zeki Bulut, yaralı polis memurunun sağlık durumunun iyi olduğunu ve taburcu edildiğini söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı