REKLAMI GEÇ

Denizli’de uyuşturucudan 28 kişi tutuklandı

Denizli’de uyuşturucudan 28 kişi tutuklandı

Polis uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyon gerçekleştirdi. 32 kişi gözaltına alınırken 28’i tutuklandı. Uyuşturucu trafiğinin merkezi apart çıktı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Şubat 2018 Çarşamba, 11:52

Denizli Emniyet Müdürlüğü uyuşturucu tacirlerine yönelik operasyonlarına bir yenisini daha ekledi. Narkotik büro dedektifleri uzun bir çalışmanın ardından dün gerçekleştirdikleri operasyonda kiraladıkları apartlarda uyuşturucu sattıkları tespit edilen 32 kişiyi gözaltına aldı.

Bağbaşı ve Asmalıevler Mahalleleri’nde iki ayrı apartta yapılan aramalarda eroin ve metamfetamin ele geçirildi.
İncilipınar’daki operasyonda ise satışa hazır durumda 89 fişek eroin maddesi ele geçirildi. Bu olayda iki kişi çıkarıldıkları mahkemece tutuklandı.

Ay başından bu yana yürütülen çalışmalarda esrar, erin, metamfetamin ve ecstasy türü uyuşturucu maddeler ele geçirildi. Toplamda 32 kişi gözaltına alınarak mahkemeye çıkarıldı. Sanıkların 28’i tutuklandı.
Ayrıca uyuşturucu kullanan 39 kişi hakkında da yasal işlem başlatıldı. Narkotik büro dedektifleri kent merkezindeki okulların etrafında da kuş uçurtmadı. Sivil ekiplerin yanı sıra resmi üniformalı polislerin de yaptıkları denetimlerde okul çevrelerinde işyerleri ve şüpheli araçlar kontrolden geçirildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı