REKLAMI GEÇ

Yine belediye otobüsü kazası

Yine belediye otobüsü kazası

Yine bir belediye otobüsü kazası… Bu kez Pamukkale Üniversitesi durağında yolcu almak için duran belediye otobüsüne diğeri çarptı. Yolcu alan otobüsün arkasına yanaşan diğer otobüsün sürücüsünün el frenini çekmeden araçtan indiği ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Ağustos 2014 Salı, 12:09

Denizli Belediyesi halk otobüslerinin karıştığı kazalara bir yenisi daha eklendi. Bu kez kazanın her iki tarafı da belediye otobüsüydü. Yine ucuz atlatıldı. Pamukkale Üniversitesi durağında yolcu alan halk otobüsü, arkasına yanaşarak duran diğer halk otobüsüne çarptı.

Otobüslerde bulunan yolcuların anlattıkları, olası bir facianın eşiğinden dönüldüğünü ortaya koyuyor. Görgü tanıklarının iddiasına göre; durağa yanaşarak yolcu almaya başlayan otobüsün arkasına bir başka otobüs daha geldi. Ön sıradaki otobüsün sürücüsünün el frenini çekmeden araçtan indiği ve geriye doğru hareket ederek arkasındaki otobüse çarptığı ileri sürüldü.

Otobüs yakın mesafe nedeniyle hız kazanmadığı için olası bir facianın eşiğinden dönüldü. Arkadaki otobüsün sadece dikiz aynası kırıldı. Her iki otobüste bulunan yolcular, kaza sonrası sürücüye tepki gösterdi.

Yorumlar

vatandaş osman   -  Bağlantı 5 Ağustos 2014, 17:42

sayın altuğ taş kardeşim yorumun kısa ve net olmuş. yüreğine sağlık.2veya 3 saat direksiyon eğitimi alarak E sınıfı ehliyet alan arkadaşlar birde torpili varsa al sana otobüs şöförü.çaycısı da şöför garsonuda şöför oluyor memlekette:)))

İsmail Hakkı KUŞ   -  Bağlantı 5 Ağustos 2014, 17:22

Bu otobüsler yüzünden yitirilen canların hesabını kim verecek. Bu otobüsler yüzünden gururuna yediremeyen Ahmet Görgülü amcamın hesabını kim verecek.

AYLİN DURMAN   -  Bağlantı 5 Ağustos 2014, 16:38

BU BELEDİYE OTOBÜSLERİNE NEMİ OLUYOR DOLMUŞÇULARIN AHI TUTUYOR. DOLMUŞÇULARI 8-9 SENE ÖNCE NASIL KANDIRIP ŞİRKET KURDURDUNUZ MİLLETİ NASIL DOLANDIRDILARSA ŞİMDİDE ONUN AHI ÇIKIYOR O OTOBÜZLERDEN HAYIR GELMEZ. ÇÜNKÜ ÇOK KİŞİNİN AHI VAR O OTOBÜZLERDE. O OTBÜSLERDEN DOLAYI 50.000 TL. BORÇLANDIM HALA BELİMİ DOĞRULTAMIYORUM

ahmet   -  Bağlantı 5 Ağustos 2014, 16:35

Bu belediye otobüs şoförlerinin bilinenleri birde küçük araçları kavşaklarda sıkıştırıyorlar. bundan birkaç ay önce eski yse kavşağında aracımla beni sıkıştıdı ben durmasam aracın bizlerin pestilini çıkaracaktı.belediyeyi aradım plakasını verdim size haber ederiz dediler hala haber yok.Bunlara bir dur diyen olmalı daha büyük kazalar olmadan.

altuğ taş   -  Bağlantı 5 Ağustos 2014, 16:26

çay ocağı işleten adamı o koltuğa oturtursan olacağı bu…..

mehmet rıza   -  Bağlantı 5 Ağustos 2014, 14:52

çok ilginç peş peşe her gün kaza olması.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı