REKLAMI GEÇ

Zehra İşler’den 5 gündür haber alınamıyor

Zehra İşler’den 5 gündür haber alınamıyor

Akkonak Mahallesi’ndeki evinden geçtiğimiz cumartesi günü çıkan Zehra İşler (50) kayıplara karıştı. Ailesinin tüm çabasına rağmen bulunamayan Zehra İşler’i görenlerin bilgi vermesi istendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 15 Ekim 2015 Perşembe, 10:09

Merkezefendi’nin Akkonak Mahallesi’ndeki evinden çıkan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Zehra İşler (50) her yerde aranıyor. Psikolojik sorunlar yaşadığı öne sürülen İşler’in kaybolmasının ardından polise ihbarda bulunan, kendi imkanlarıyla şehrin dört bir yanına afişler asan ailesi tedirgin.

Zehra İşler’in evde yalnız kaldığı sırada dışarı çıktığını belirten ailesi, “Psikolojik sorunlar yaşıyordu. Mümkün olduğu ölçüde yalnız bırakmamaya çalışıyorduk. Kısa süreliğine yalnız kaldı ve evden çıkıp gitmiş. Son olarak Dokuzkavaklar ve Karşıyaka Mahallesi çevresinde görüldüğüne ilişkin ihbar aldık. Tüm aramalarımıza rağmen bulamadık. Kabyolalı 5 gün oldu ve biz artık korkmaya başladık. Görenlerin ya da yerini bilenlerin polise ya da 0 554 287 75 46 numaralı telefondan bildirmelerini bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı