REKLAMI GEÇ

3 yangında 2 ölü, 1 yaralı var

3 yangında 2 ölü, 1 yaralı var

Merkezefendi, Babadağ ve Çal’da çıkan yangınlardan üzücü haberler geldi. Merkezefendi ve Babadağ’daki yangınlarda 2 kişi hayatını kaybederken, Çal’daki yangında 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 8 Ocak 2017 Pazar, 14:11

Denizli Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı Kayalık, Babadağ, Çal, Akkent, Baklan ve Denizler şubelerinden ekipler, binaları saran alevlerle boğuştu.

MERKEZEFENDİ’DE 1 ÖLÜ
Merkezefendi ilçesinin Merkezefendi Mahallesi’ndeki bir evde çıkan yangına Kayalık şubesi ekipleri müdahale etti. Ekiplerin müdahalesiyle kontrol altına alınan yangın kontrol altına alınarak söndürüldü. Ancak, yangın sırasında evde bulunun 77 yaşındaki Nazmi Çimentepe’nin hayatını kaybettiği belirlendi.

ÇAL’DAKİ YANGINDA 1 YARALI
Çal’ın Mahmutgazi Mahallesi’nde de ekipler yangını söndürebilmek için seferber oldu. Çal, Akkent, Denizler ve Baklan’dan gelen itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla yangın söndürüldü. Yangın sırasında evin içinde kalan 1 kişi yaralı olarak kurtarıldı.

ALEVLERİN ARASINDAN ÇIKAMADI
Babadağ’ın Kelleci Mahallesi’nde ise 84 yaşındaki Ümmü Cesur’un oturduğu evde gece yangın çıktı. Alevler kısa sürede ahşep binayı sardı ve yaşlı kadın dışarıya çıkmaya çalıştı. Ancak kapıya kadar geldi ve orada kaldı. İtfaiyenin çalışmasıyla yangının söndürülmesinden sonra Ümmü Cesur’un cansız bedenine ulaşıldı.

İtfaiye görevlileri, Merkezefendi, Babadağ ve Mahmutgazi mahallelerindeki yangınların çıkış nedeniyle ilgili araştırmalarını sürdürüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı