REKLAMI GEÇ

FETÖ/PYD operasyonunda bilgisayarlar incelemeye alındı

FETÖ/PYD operasyonunda bilgisayarlar incelemeye alındı

Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’na (FETÖ/PDY) finansman sağladıkları öne sürülen iki kuruluşa düzenlenen ve 8 kişinin gözaltına alındığı operasyonla ilgili soruşturma devam ederken, şüphelilerin kullandığı bilgisayarlar da inceleniyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 31 Mayıs 2016 Salı, 17:44

FETÖ/PDY operasyonunda görev alan Denizli Emniyet Müdürlüğü Siber Suçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, 2010 ile 2015 yılları arasındaki kamu ihalelerine fesat karıştırmak, örgüt üyesi olmak ve örgüte finansal destek sağlamak iddiasıyla gözaltına alınan kişilerin evlerindeki ve çalıştıkları kurumlardaki bilgisayarlarını inceliyor.

denizli-feto-pdy-operasyonu-cumhuriyet-bassavciligi-aciklama-anons

8 KİŞİDEN BİRİSİ O İSİM
Öte yandan Denizli Cumhuriyet Başsavcılığı’nın yürüttüğü soruşturma kapsamında bu sabah gerçekleştirilen operasyonda gözaltına alınanların kimlikleri belli olmaya başladı. Operasyondan sızan ilk bilgilere göre, gözaltına alınanlardan birisinin daha önce Orman Bölge Başmüdürlüğü ile İl Özel İdaresi Genel Sekreterliği görevlerinde de bulunan Denizli Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı (YİKOB) Doğal Kaynaklar Ruhsat ve Kültür Varlıkları Müdürü A.O. olduğu bildirildi.

İMAR MÜDÜRLÜĞÜ YAPTI
Operasyonda gözaltına alınanlar arasında bir dönem Denizli Belediyesi’nde İmar Müdürlüğü yapan ve YİKOB’da mühendis olarak görevli N.D.’nin de olduğu belirtiliyor.

denizli-feto-pdy-operasyonu-anons

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı