REKLAMI GEÇ

Denizli’nin Komandoları İdlib’de

Denizli’nin Komandoları İdlib’de

Astana’da üç garantör ülkenin çatışmasızlık bölgesi kurulmasında uzlaşıya vardığı Suriye’nin İdlib bölgesinde gece saatlerinde sıcak gelişmeler yaşandı. Aralarında Denizli’den giden komandoların da bulunduğu Türk askerleri, beş günlük keşif çalışmasının ardından saat 22.15 itibariyla İdlib’e girdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Ekim 2017 Cuma, 09:27

İdlib’de çatışmasız bölge oluşturulması için Türkiye, Rusya ve İran arasında varılan uzlaşının ardından en sıcak adım gece saatlerinde atıldı.

30 zırhlı araç ve yüzün üzerinde asker ile İdlib’e giren Türk askerleri, bölgede yerel halk tarafından sevinç gösterileriyle karşılandı.

İdlib’de çatışmasızlığın sürdürülebilmesi için görev yapacak olan Türk askerlerinin arasında Denizli’den gönderilen komandoların da bulunduğu öğrenildi.

İdlib’de göreve başlayan askerler arasında Borda Bereliler (Özel Kuvvetler) ile Mavi Bereliler de (Kayseri Komando) yer alıyor.

Türk askerinin bölgedeki yoğunluğunun belirli bir periyotta artırılacağı, önümüzdeki günlerde yeni asker ve araç sevkiyatlarının da yapılacağı öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı