REKLAMI GEÇ

Jandarmadan fuhuş operasyonu

Jandarmadan fuhuş operasyonu

Jandarma Karahayıt ve Pamukkale beldelerindeki eğlence mekanlarında yasa dışı olarak konsomatris olarak çalışan hayat kadınlarına yönelik yaptığı operasyonda yabancı uyruklu 11 kadını gözaltına aldı.Kadınlarının bazılarının fuhuş yaptığı da belirlendi.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2014 Salı, 16:34

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Önceki gün (Cumartesi) gecesi Pamukkale ve Karahayıt Beldelerindeki eğlence mekanlarına operasyon yapan jandarma ekipleri, konsomatris olarak çalışan 11 kadını gözaltına aldı. Eğlence mekanlarında yapılan araştırmada bazı kadınların fuhuş yaptıkları da belirlendi.

Azerbaycan, Rusya, Kırgızistan ve Tacikistan uyruklu olan 11 kadın, yapılan sağlık kontrollerinin ardından jandarma ekipleri tarafından sınır dışı edilmek üzere Emniyet Müdürlüğü Yabancılar Şubesi’ne teslim edildi.

Yorumlar

denizli   -  Bağlantı 12 Şubat 2014, 18:16

seçin önü oy yatırımı bunlar.seçimlerden sonra herşey normale döner merak etmeyin arkadaşlar.yıllardır nerdeydi bu yetkililer.yabancıları sınır dışı etmişler.türkler ve türkle formaliteden evlenipte vatandaşlık alanlarda var aralarında onlara neden dokunulmuyo.çoğu hasta hem bu kadınların.kökten çözüm istiyoruz çoluk çocuk sokağa çıkamaz oldu artık.

mustafa   -  Bağlantı 11 Şubat 2014, 23:22

günaydın! burada yaşayan biri olarak türkiyenin her yerinden buraya yıllardır geliyorlar burası fuhuşun merkezi herkes tarafından biliniyor burayı mahvettiler
bundan sonrası çok önemli biri burayı temizlesinnnnnnnn

alican kaya   -  Bağlantı 11 Şubat 2014, 21:06

Kesinlikle sık ziyaret yapmalı ekipler bir gecede 600 lirasını yiyen tanıdıklarım var orta halli aileler için fazla bir tutar

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı