REKLAMI GEÇ

Denizlispor Başkanı’nın 20 yıllık çalışanı Marmaris’teki inanılmaz kazada hayatını kaybetti

Denizlispor Başkanı’nın 20 yıllık çalışanı Marmaris’teki inanılmaz kazada hayatını kaybetti

Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek’in firması olan Kale Otomotiv’de 20 yıldır şoför olarak çalışan Rafet Büyükdağ, Marmaris’teki akıl almaz kazada hayatını kaybetti. Üstek, “Yıkıldık, çok üzgünüz” dedi.

Ferah Işık / DENİZLİHABER / 12 Temmuz 2017 Çarşamba, 09:34

Dün saat 14.30’da Marmaris’te öyle bir kaza meydana geldi, Bozkurtlu Rafet Büyükdağ akıl almaz şekilde yaşamını yitirdi.

20 yıldır Kale Otomotiv’de şoför olarak çalışan 49 yaşındaki Rafet Büyükdağ, eşi Binnaz Büyükdağ ile birlikte Marmaris’e tatile gitti.

Marmaris- Muğla karayolunun 8’inci kilometresindeki Karadere Mevkisi’ne geldiklerinde 35 ERP 47 plakalı otomobilini emniyet şeridinde durduran Büyükdağ, çeşmeden su bidonlarını doldurdu. Bidonları arka kapıdan yüklemeye çalışırken, 33 yaşındaki Aslı Çetin’in kullandığı 34 VZ 4912 plakalı otomobil, emniyet şeridine girip Büyükdağ’ı önüne alıp sürüklemeye başladı.

50 METRE SÜRÜKLENDİ
Otomobilin önünde 50 metre sürüklenen Büyükdağ, eşinin gözü önünde olay yerinde yaşamını yitirdi. Kazaya neden olan otomobilin sürücüsü Çetin de hafif yaralandı. Olaydan sonra sürücü gözaltına alınırken, Büyükdağ’ın naaşı Marmaris Devlet Hastanesi Morgu’na gönderildi. Cenaze bugün Denizli’ye getirildi. Bugün öğle namazına müteakip Bozkurt’un Çambaşı Mahallesi’nde kılınacak olan cenaze namazının ardından Rafet Büyükdağ, Çambaşı Mezarlığı’nda toprağa verilecek.

“ACIMIZ BÜYÜK”
Kaza haberini alır almaz Marmaris’e giden Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, “Yıkıldık. Acımız büyük. Firmamızda 20 yıldır çalışan değerli bir emekçimizi kaybettik. Çok üzgünüz. Geride kalan emanetlerine sahip çıkmak boynumuzun borcu. Ailesi, bizler büyük acı çekiyoruz. Allah kimseye böyle acı yaşatmasın” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı