REKLAMI GEÇ

Denizli’ye veda ettiler

Denizli’ye veda ettiler

2016 Bölge Adliye Mahkemeleri Kararnamesi ile görev yeri değiştirilen 3 daire başkanı için veda yemeği düzenlendi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 13 Nisan 2016 Çarşamba, 17:08

2016 Bölge Adliye Mahkemeleri Kararnamesi ile; Antalya Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlıklarına atanan Ağır Ceza Mahkemesi/Adalet Komisyonu Başkanı Halil Uçar ve Hâkim Ahmet Sarıkaya ile İzmir Bölge Adliye Mahkemesi Daire Başkanlığı’na atanan Hakim Erdoğan Dikmen için veda yemeği düzenlendi.

Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper ve eşi Hâkim Hatıran Alper’in ev sahipliğini yaptığı programa Vali Şükrü Kocatepe, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Bölge İdare Mahkemesi Başkanı Ali Özgür, Baro Başkanı Müjdat İlhan, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Bağcı, İl Jandarma Komutanı J. Alb. Cengiz Yıldız, Emniyet Müdürü Hüseyin Namal, Cumhuriyet Başsavcı Vekilleri, adli ve idari yargıda görevli mahkeme başkanları, Denizli merkez ve mülhakat adliyelerinde görevli Hâkimler ve Cumhuriyet savcıları katıldı.

savcilik-veda-icc

Denizli Adliyesi tanıtım videosu ile başlayan programın açılış Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Alper yaptı. Konuşmasını şiir ve veciz sözlerle zenginleştiren Alper, “Ülkemizin dört bir yanında büyük özveriler göstererek, anılar, acılar ve mutluluklar yaşayarak, en zor şartlarda ve olumsuzlukların olduğu durumlarda dahi metaneti kaybetmeyerek, Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin kanunlarını uygulamak, en adil en doğru kararı vermek için mücadele ediyoruz. Denizli’de mümkün olan en ideal çalışma ortamını tesis etmek için mücadele verdik. Tayinleri çıkan meslektaşlarım ve hanımefendiler kalbimizdesiniz. Yaşamınız boyunca denizleriniz dingin, rüzgarınız uygun, pruvanız neta, yolunuz ve bahtınız açık olsun” dedi.

savcilik-veda-ic

Protokol mensuplarının da plaket ve hediye vermelerinin ardından tayinleri çıkan daire başkanları teşekkür ve veda konuşmaları yaptı. Konuşmalarda, Denizli’yi ve Denizli Adliyesi’ni unutmayacaklarını belirten daire başkanları, huzurlu ve isteyerek yaptıkları Denizli’deki görevlerini tamamladıkların ifade ettiler.

Veda programı tayini çıkan daire başkanlarının mesleki anıları içeren fotoğrafların müzikli slayt gösterisi ve nostaljik müzik programı ile sona erdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı