REKLAMI GEÇ

Dini nikahlı eşinin kaçırıldığını öne sürdü

Dini nikahlı eşinin kaçırıldığını öne sürdü

Merkezefendi’de oturan 61 yaşındaki Abdurrahman Evren, eşinin ölümünün ardından dini nikahla birlikte olduğu 46 yaşındaki Birvan Yıldırım’ın kaçırıldığını iddia etti. Eşinin yakınlarına önce 10, sonra 15 bin lira ödeme yaptığını söyleyen Evren, ortadan kaybolmasının ardından kendisinden 150 bin lira daha istendiğini belirtti. Yıldırım’ın yaşamından endişe duyduğunu anlatan Evren, savcılığa şikayetçi olduğunu dile getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Kasım 2016 Perşembe, 18:16

Ramazan ÇETİN/ (DHA)
Merkezefendi’de oturan 4 çocuk babası emekli Abdurrahman Evren, 11 ay önce eşini kaybedince tekrar evlenmek istedi. Muş’un Malazgirt İlçesi’nde oturan bir tanıdığı olan K.D.’nin tavsiyesiyle, Ağrı’nın Doğubeyazıt İlçesi’nden Birvan Yıldırım ile tanıştı. Evlilik için Yıldırım’ın yakınları K.E. ile E.D.’ye 10 bin lira ödediğini belirten Evren, Doğubeyazıt’ta kıyılan dini nikahn ardından birlikte Denizli’ye dönmek için Ağrı Otobüs Terdminali’ne gitti. İddiaya göre Yıldırım’ın akrabaları, kendilerini otogarda buldu. Denizli’ye götürüleceği teklifiyle bindiği otomobil, dağlık bölgede durduruldu. İddiaya göre bu kişiler Evren’den 15 bin lira daha istedi. Bunun üzerine ödeme yapan Evren, Yıldırım’la birlikte Denizli’ye dönebildi.

Ağrı’dan Denizli’ye döndükten 10 gün sonra eşinin bu kişiler tarafından kaçırıldığını öne süren Abdurrahman Evren, “Eşim beni arayıp, kendisini kurtarmamı istedi. Beni sürekli arayan kişiler, eşimin yanıma gelmesi için 150 bin lira daha para istiyor. Beni dolandırdılar, ancak eşimin hayatından endişe ediyorum. Eşime güveniyorum, kendi isteğiyle gitmemiştir, kaçırıldığını düşünüyorum. Bu kişilerin yakalanması için savcılığa şikayette bulundum” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı