REKLAMI GEÇ

Direksiyonda kalp krizi geçiren sürücü öldü

Direksiyonda kalp krizi geçiren sürücü öldü

Çakmak Mahallesi’nde otomobil kullanırken kalp krizi geçirerek kaza yapan 62 yaşındaki Ali Altınay öldü. Otomobilde yolcu olarak bulunan ve ismi belirlenemeyen bir kadının, kazanın ardından olay yerinden uzaklaştığı belirtildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 1 Kasım 2015 Pazar, 18:11

Ramazan ÇETİN/DENİZLİ, (DHA)
Kaza, bugün saat 14.00 sıralarında, Çakmak Mahallesi 260 Sokak’ta meydana geldi. Ali Altınay, yönetimindeki 20 ZL 494 plakalı otomobille sokakta giderken kalp krizi geçirdi. Kontrolden çıkan otomobil, orta refüje çıkarak karşı yola geçti. 3 lastiği patlayan otomobil yolun ortasında kaldı. Kazayı görenlerin ihbarı üzerine ambulans ve polis çağırdı. Bu sırada otomobilde yolcu olarak bulunan bir kadının, ekipleri beklemeden olay yerinden ayrıldığı belirtildi.

Altınay’a ilk müdahaleyi yapan sağlık ekipleri, ambulansla Servergazi Devlet Hastanesi’ne kaldırdı. Ancak, Altınay kurtarılamadı. Kaza ardından otomobilden inip, olay yerinden uzaklaşan 50 yaşlarındaki kadının kimliğinin tespit edilmeye çalışıldığı kaydedildi. Kadının olay yerinden uzaklaşırken “Ben de yolda bindim, tanımıyorum” dediği ifade edildi.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı