REKLAMI GEÇ

Diş Hekiminin hastası ifade verdi

Diş Hekiminin hastası ifade verdi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın otobüsüne baktığı için muayenehanesi basılıp gözaltına alınan Diş Hekimi Deniz Demirci’den sonra bugün o anlarda yanında olan hastası O.G. de merkeze çağrıldı. O.G.’nin görgü tanığı sıfatıyla ifadesi alındı.

Burak Coşkun / DENİZLİHABER / 22 Mart 2015 Pazar, 20:45

Cumartesi akşamı Cumhurbaşkanı Erdoğan’ı taşıyan otobüsün Doktorlar Caddesi’nden geçişi sırasında yayanan ilginç gözaltı olayını yankıları sürüyor. Türkiyeye Denizlihaber.com’un duyurduğu gözaltı olayıyla ilgili soruşturma kapsamında o sırada muayenehanede olan Diş Hekimi Demirci’nin hastası O.G. de polis merkezine çağrıldı.

O.G. Çınar Polis Karakolu’na giderek ifade verdi. Görgü tanığı olarak çağrılan O.G.’ye Diş Hekimi Demirci’nin Erdoğan’a muayenehane önünden geçerken hareket edip etmediği, o anlarda nelerin yaşandığı gibi sorular yöneltildi.

Yaklaşık 1 saat süren ifade işleminin ardından merkezden ayrılan O.G.’nin ifadesinde Diş Hekimi Deniz Demirci’nin verdiği ifadeyi doğruladığı, Cumhurbaşkanı’na herhangi bir hakeret içeren diyaloğun ya da el hareketinin yapılmadığına dair bilgi verdiği öne sürülüyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı