REKLAMI GEÇ

Doğa yürüyüşüne çıkan 2 genç ölümden döndü

Doğa yürüyüşüne çıkan 2 genç ölümden döndü

İstanbul’dan Denizli’ye gelen iki kardeş, alışveriş merkezinde gezerken canlarının sıkılması üzerine doğa yürüyüşüne çıktı. Ancak, yabancısı oldukları bölgede yollarını kaybedince, AFAD ve AKUT ekipleri tarafından uçurumun kıyısından alındılar.

Büşra Kuru / DENİZLİHABER / 26 Ekim 2015 Pazartesi, 12:04

İstanbul’da oturan ve Denizli’deki yakınlarını ziyarete gelen Ahmet Ö. (20) ve Melih Ö. (19), bir alışveriş merkezine gitti. Burada bir süre gezen gençler, canları sıkılınca doğa yürüyüşüne çıkmaya karar verdi.

denizli-canlari-sikildi-doga-yuruyusu-yaptilar-ucurumun-kenarinda-bulundular-ic

Araçlarına binen iki kardeş, Göveçlik Mahallesi’ne gitti. Saat 14.00 sıralarında otomobili Hilmi Özcan Lisesi yakınlarında park edip, Altındere’nin üst kısımlarına doğru yürüyüşe geçen Ahmet Ö. ve Melih Ö., bölgede bir süre yürüyüş yaptı.

Akşam saatlerinde geri dönmek istediklerinde yollarını kaybeden kardeşler, saat 18.00 sıralarında cep telefonundan arama yaparak yardım istedi. Bunun üzerine harekete geçen Denizli AFAD ve AKUT görevlileri, Ahmet Ö. ve Melih Ö.’yü saat 23.30 sıralarında uçurumun kıyısında buldu. Sarp kayalık bölgeden alınan iki kardeşin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi.

denizli-canlari-sikildi-doga-yuruyusu-yaptilar-ucurumun-kenarinda-bulundular-ic-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı