REKLAMI GEÇ

Dokuzkavaklar’da korkunç kaza

Dokuzkavaklar’da korkunç kaza

Dokuzkavaklar Mahallesi’nde can pazarı yaşandı. İki otomobilin karıştığı kazarda ortalık savaş alanına döndü. 112 ve itfaiye ekiplerinin seferber olduğu kazada 3 kişi yaralandı, otomobilde bulunan bir köpek de yaralı olarak çıkarıldı ve veterinere teslim edildi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 09:21

Kaza sabah erken saatlerde Dokuzkavaklar Mahallesi 2049 sokak üzerinde meydana geldi. Kontrolsüz kavşağa giren Gökhan Ç. yönetimindeki 20 F 5100 plakalı otomobil ile Umut C. idaresinde 20 AYZ 95 plakalı hafif ticari araç çarpıştı. Çarpmanın etkisiyle iki araç da savruldu, hafif ticari araç bahçe duvarına çarptı, yan yatarak durabildi.

YARALILARIN İMDADINA VATANDAŞLAR KOŞTU
Korkunç kazanın ardından yaralıların imdadına çevrede bulunan vatandaşlar koştu. İhbarın ardından olay yerine çok sayıda 112 ve itfaiye ekibi sevk edildi. Polis de yolda güvenlik önlemi aldı.

SAĞLIK EKİPLERİ MÜDAHELİ ETTİ
İtfaiye ekipleri tarafından araçtan yaralı olarak çıkarılan sürücü Umut C. ile hafif ticari araçta yolcu olarak bulunan Arzu İ.ye ilk müdahaleleri olay yerinde yapıldıktan sonra ambulansla hastaneye kaldırıldı.

KÖPEK DE YARALANDI
Hafif ticari araçtaki yaralıları çıkaran itfaiye ekipleri, bir de yaralı köpek buldu. Araçta yaralanan köpek olay yerine çağrılan veterinere teslim edildi ve tedavisine başlandı.

Kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

denizli-dokuzkavaklar-mahallesi-trafik-kazasi-1

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı