REKLAMI GEÇ

Dövmecide 14 yaşındaki kıza tecavüz

Dövmecide 14 yaşındaki kıza tecavüz

Dövmecide tecavüz skandalı. Müşterisi olan 14 yaşındaki ortaokul öğrencisi E.S.K. adlı kız çocuğuna 17 yaşındaki çalışanı Ç.E. ile birlikte tecavüz ettiği öne sürülen 49 yaşındaki dövmeci U.E. tutuklandı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 5 Mayıs 2016 Perşembe, 15:39

Ramazan ÇETİN/ DENİZLİ, (DHA)
Olay, iddiaya göre Gazi Bulvarı Hamdibey İşhanı’ndaki dövmecide 20 gün önce meydana geldi. Ortaokul öğrencisi E.S.K., okul arkadaşı S.Ş. ile birlikte vücuduna dövme yaptırmak için dövmeciye gitti. İşyerinde dövme örneklerini inceleyen iki kız öğrenci, daha sonra dövmeci U.E. ve yanında çalışan Ç.E. ile birlikte içki içmeye başladı. İşletmeci U.E. ve yanında çalışan Ç.E., iddiaya göre, içkinin etkisiyle sızan E.S.K.’yı dükkandaki diğer odaya götürdü. Dövmecide bir süre yalnız kalan diğer öğrenci S.Ş. ise, alkolün etkisiyle sızan arkadaşını merak edip, diğer odanın kapısını açınca U.E. ile Ç.E.’nin çırılçıplak soydukları kıza tecavüz ettiklerini gördü. Paniğe kapılan S.Ş. kaçtı. U.E. ile Ç.E. kendinde olmadığı sırada cinsel istismarda bulundukları E.S.K.’yı daha sonra bir otomobile bindirerek, ayıldıktan sonra evinin yakınına bıraktı.

ÖĞRETMENE ANLATILINCA ORTAYA ÇIKTI
Tecavüze uğrayan kız ile arkadaşının okulda öğretmenine anlatmasıyla olay ortaya çıktı. Öğretmen çocukları Çocuk Şube Müdürlüğü’ne götürdü. Pedagog ve psikolog eşliğinde E.S.K ve S.Ş.’nin ifadeleri alındı. İki kız öğrencinin ifadesi üzerine dövmeci U.E ile çalışanı Ç.E. gözaltına alındı. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen iki şüpheli tutuklandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı