REKLAMI GEÇ

DTO operasyonundan notlar

DTO operasyonundan notlar

Denizlihaber.com, Denizli Ticaret Odası’nda düzenlenen operasyon ve ardından Oda Başkanı Necdet Özer’in gözaltına alınmasıyla ilgili sürecin çok özel notlarına ulaştı. DTO’ye gelen polis ne yaptı, nasıl davrandı, yanlarında neleri götürdü? İşte o operasyondan çok özel notlar:

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 26 Temmuz 2016 Salı, 22:21

Denizlihaber.com, Denizli Ticaret Odası’na düzenlenen polis operasyonu ve Oda Başkanı Necdet Özer’in gözaltına alınmasıyla ilgili süreci saniye saniye takip etti.

Muhabirimiz Şengül Boz’un da olayların tam ortasında kaldığı polis baskının çok özel detaylarına Denizlihaber.com ulaştı.

denizli-dto-31-isadami-hakkinda-gozalti-karari-anons

POLİS DTO’YA 17.45 SIRALARINDA GELDİ
Denizli Ticaret Odası’na saat 17.45 sıralarında gelen KOM ekipleri, önce Necdet Özer’in de makamının bulunduğu kata yöneldi. Bu sırada girişte de önlem alan polis binaya giriş ve çıkışları durdurdu. Baskının yapıldığı sırada Denizli Sanayi Odası’nın çok sayıda yöneticisi meclis toplantısı için bulunuyordu. Gazeteciler de toplantıyı izlemek için oradaydı.

denizli-dto-polis-baskini-dso-baskani-anlatti-anons

GÖZALTI PROSEDÜRÜ TAM OLARAK UYGULANDI
DTO Başkanı Necdet Özer’in makamının da bulunduğu katta yoğunlaşan polis, katta önlem aldı. Başkan Necdet Özer’in odasına giren ve oldukça nazik davranan polis, Özer’in yüzüne neyle suçlandığını okudu.

denizli-dto-boyar-yasananlari-anlatti-anons

ÖZER TUTANAĞA İMZA ATTI
Suçlama tutanağının okunmasının ardından imzalaması istenen Özer’in, alt bölümüne “isnat edilen suçlamaların hiç birini kabul etmiyorum” yazarak imzaladığı ileri sürüldü.

polis-dto-arama-yapiyor-anons

ODADA ARAMA YAPILDI, BİLGİSAYARLARA EL KONDU
Gözaltı tutanağının imzalatılmasının ardından, polisin başkanlık odası ve bazı odalarda aramalar yaptığı, Özer’in sekreterinin bilgisayarı ile basın bürosunda kullanılan bilgisayarın hard diskine el konduğu öne sürüldü. Ayrıca, Özer’in randevularının ve özel notlarının yazıldığı ajandasının da alındığı iddia edildi.

denizli-sengul-boz-haber-icin-gitti-dto-mahsur-kaldi-anons

ARAMANIN ARDINDAN GÖZALTINA ALINDI
Aramaların tamamlanmasının ardından Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, gözaltına alınarak polisler eşliğinde binadan çıkarıldı ve Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı