REKLAMI GEÇ

DÜŞTÜ MÜ İNTİHAR MI ETTİ?

DÜŞTÜ MÜ İNTİHAR MI ETTİ?

Buldanlı öğretmenin sır ölümü. Öğretmenlik yaptığı Muş’un Bulanık ilçesinde kaldığı otelin üçüncü katında yere düşen Elif Türk, yaşamını yitirdi. Genç öğretmenin ölümüyle ilgili bir iddia da “intihar etti” şeklinde.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 12 Kasım 2015 Perşembe, 12:22

İngilizce öğretmeni olan ve 23 Eylül 2014’ten bu yana Muş’un Bulanık ilçesine bağlı Çaygeldi köyünde görev yapan Elif Türk, kaldığı otelin üçüncü katından yere düştü. Türk’ü yerde kanlar içinde görenler, hemen polise haber verdi. Olay yerine sağlık ve emniyet ekipleri sevk edilirken, genç öğretmenin hayatını kaybettiği belirlendi.

Elif Türk’ün intihar etmiş olabileceği de öne sürülürken, cenazesi otopsi yapılmak üzere Bulanık Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Genç öğretmenin kesin ölüm nedeni yapılacak otopsiyle belirlenecek.

Bir yıldır Muş Bulanık’ta görev yapan Türk’ün ailesinin Buldan’ın Cumhuriyet Mahallesi’nde oturduğu öğrenilirken, ölüm haberiyle aile fertleri şok geçirdi.

SON PAYLAŞIMLARI
Bu arada Elif Türk’ün sosyal medyadaki son paylaşımı 29 Ekim’de oldu. Bulutlar içindeki Atatürk portresinin altına “Yaşasın Cumhuriyet” yazan Elif Türk, 19 Ekim’de de “Doğu’da öğretmen olmak” paylaşımında bulunmuş. Bu paylaşımın altında ise “Doğu’da Öğretmen olmak, öğretmen olmaktan çok daha fazlasıdır” ifadesine yer vermiş.

denizli-buldan-genc-ogretmen-mus-ta-intihar-mi-etti-ic

Yorumlar

Allah Rahmet Eylesin Elif Hocahanım’a   -  Bağlantı 12 Kasım 2015, 15:44

Yakınlarına ve elemli ailesine de tahammül gücü versin.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı