REKLAMI GEÇ

Emniyet teşkilatından Zeybekci’ye ziyaret

Emniyet teşkilatından Zeybekci’ye ziyaret

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yılı nedeniyle mesaj yayınlayarak, teşkilatın 165 yılını en içten dilekleriyle kutladığını bildirdi. Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve kurmayları ise Başkan Zeybekci’yi makamında ziyaret etti.

/ DENİZLİHABER / 6 Nisan 2010 Salı, 15:57

Denizli Belediye Başkanı Nihat Zeybekci, Türk Polis Teşkilatı’nın kuruluşunun 165. yılı nedeniyle mesaj yayınlayarak, teşkilatın 165 yılını en içten dilekleriyle kutladığını bildirdi. Başkan Zeybekci mesajında, Türk polisinin milletin güvenliği için 165 yıl boyunca fedakarca görev yaptığını kaydetti.

Mesajında, görevi sırasında şehit düşen polisleri rahmetle andığını ifade eden başkan Zeybekci, şöyle devam etti: ‘Polislik mesleği, diğer bütün mesleklerden daha farklı ve fedakarlık gerektiren bir meslektir. Ülkenin her noktasında güvenliği ve huzuru temin etmek ayrı bir sorumluluk gerektirmektedir. Demokrasinin işlerliği, özgürlüklerin korunması ve adaletin tesisi de ancak istikrar ve huzur ortamının yakalanmasıyla sağlanabilir. Polisimiz, milletimizin huzuru ve güveninin sağlanmasını, kendi canından aziz bilip görevini sürdürmektedir. Fedakarca görev yapan bütün emniyet mensuplarımıza şükranlarımı sunuyorum. Şehitlerimizi de rahmetle anıyor, gazilerimizi minnetle yad ediyorum.’

Bu arada, Denizli Emniyet Müdürü Atilla Çınar, Müdür Yardımcısı Remzi Erdal, Asayiş Şube Müdürü İzzet Tuna, Kaçakçılık Şube Müdürü Erdal Dengiz, Bölge Trafik Müdürü Alper Şener, Trafik Denetleme Şube Müdürü Fatih Sola ve Özel Kalem Müdürü Komiser Erdoğan Toran, teşkilatın kuruluş yılı nedeniyle Başkan Nihat Zeybekci’yi makamında ziyaret etti. Emniyet Müdürü Atilla Çınar ve beraberindekiler, başkan Zeybekci’yle bir süre görüştü.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı