REKLAMI GEÇ

Müdür Demir, Hal esnafıyla bir araya geldi

Müdür Demir, Hal esnafıyla bir araya geldi

Denizli Emniyet Müdürü Mevlüt Demir, beraberindeki emniyet personeli ile birlikte Yaş Sebze ve Meyve Hali’ni ziyaret ederek hal esnafı ile güvenlik ve şehrin huzuruna yönelik değerlendirmelerde bulundu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 19 Ekim 2017 Perşembe, 10:27

Yaş Sebze ve Meyve Hali esnafı, Emniyet Müdürü Mevlüt Demir’i ağırladı. Hal esnafının şehirdeki emniyet ve güvenlikle ilgili hususlarda memnuniyetlerini belirttikleri toplantıda birlik beraberlik ve huzurun kalitesini yükseltilmesine ilişkin konulara yer verildi.

İzmir Yolu Üçler Bulvarı Kavşağı yakınında faaliyet gösteren  yaş sebze ve meyve hali ziyaretinde İl Emniyet Müdürümüz Mevlüt Demir’e, Sebze Hali Müdürü Mevlüt Yıldırım, Denizli Meyve ve Sebze Komisyoncuları Derneği Başkanı Cemil Dinç, yönetim kurulu üyeleri ve hal esnafı eşlik etti.

Sohbet havasında geçen toplantıda İl Emniyet Müdürü Demir, hal yöneticileri ve hal esnafından piyasa hakkında bilgi alarak, sabahın erken saatlerinden itibaren Denizli’nin sebze ve meyve ihtiyacını karşılamak için büyük bir gayretle çalışmalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı